2013-01-09 22:38:03
Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ... ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το μεσημέρι της Πέμπτης (10/1) για τη Βαρκελώνη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πάρει μαζί του 13 παίκτες αφού δεν έχει αποφασίσει κόμα ποιον θα αφήσει εκτός 12αδας.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης προπονήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (9/1) χωρίς προβλήματα. Ο Τζος Πάουελ δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Ο 47χρονος τεχνικός, όμως, αποφάσισε, για πρώτη φορά φέτος, να πάρει σε εκτός έδρας ματς 13 και όχι 12 παίκτες μιας και δεν έχει καταλήξει ποιον θα αφήσει εκτός δωδεκάδας πλην των Γιώργου Γεωργάκη και Δημήτρη Κατσίβελη, οι οποίοι θα μείνουν στην Αθήνα.

Από τη στιγμή που ο Αμερικανός σέντερ αισθάνεται καλά είναι βέβαιο πως θα βρίσκεται στη 12αδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οπότε η τελευταία θέση παίζεται μεταξύ των Γκετσεβίτσιους, Σερμαντίνι και Μαυροειδή. Ένας από τους τρεις θα μείνει εκτός, ανάλογα με την απόφαση που θα πάρει ο Έλληνας τεχνικός για την τακτική που θα ακολουθήσει απέναντι στους Καταλανούς και αν θα θελήσει να έχει περισσότερους ψηλούς από ό,τι περιφερειακούς στη 12αδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ