2013-01-09 17:29:02
Φωτογραφία για Νάξος: Το βρήκαν ημιλιπόθυμο και δεμένο στην άκρη του δρόμου
Ο Γιάννης Ορφανός που μένει στη Νάξο μας ενημέρωσε για τον αρσενικό σκυλάκο που κάποιος έδεσε σ’ έναν πάσσαλο και τον εγκατέλειψε στο πλάι του δρόμου στην ...περιοχή της Πλάκας. Το ζώο βρισκόταν εκεί εγκαταλελειμμένο να το χτυπάει η βροχή και αέρας περίπου μια εβδομάδα. Μια κοπέλα, που διαπίστωσε ότι το ζώο κάποιος το παράτησε επικοινώνησε με τον κ. Ορφανό και αφού το έλυσαν το μετέφεραν σε χώρο φιλοξενίας.

Οι άνθρωποι, που έσωσαν το αρσενικό σκυλί, στις 3 Ιανουαρίου σάστισαν με την βαρβαρότητα του ανθρώπου, που το άφησε έτσι χωρίς τροφή, χωρίς νερό, χωρίς κατάλυμα, χωρίς να το νοιαστεί… Το ζώο όταν έφτασαν κοντά του ήταν ημιλιπόθυμο από την εξάντληση και την παγωνιά.

Μπορεί να γράφουμε εδώ στο www.zoosos.gr πολύ συχνά για την Πάρο αλλά και στην γειτονική Νάξο τα ίδια εγκλήματα γίνονται εις βάρος των ζώων. Και βέβαια η συμπεριφορά αυτή των ανθρώπων προς τα ζώα δεν χαρακτηρίζει μόνο εκείνους που μένουν στις Κυκλάδες δυστυχώς χαρακτηρίζει τους περισσότερους από εμάς ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής ή καταγωγής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λύση στο πρόβλημα των αστέγων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λύση στο πρόβλημα των αστέγων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ