2013-01-09 01:41:03
Φωτογραφία για Ταχυδρόμος μετέφερε με τρακτέρ χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά της ορεινής Σερβίας
Χαμόγελα στα πρόσωπα 20 παιδιών που κατοικούν σε απομονωμένα ορεινά χωριά της νότιας Σερβίας έφερε με τη γενναιόδωρη χειρονομία του ο... προϊστάμενος του ταχυδρομείου και μοναδικός ταχυδρόμος στη μικρή πόλη Κουρσούμλισκα Μπάνια.

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς διαθέτοντας χρηματικό ποσό από το μισθό του και συγκεντρώνοντας χρήματα από μέλη της οικογένειάς του και συμπολίτες του κατόρθωσε να αγοράσει δώρα αξίας 300.000 δηναρίων για τα παιδιά που ζουν στα χωριά των ορεινών περιοχών, στα διοικητικά σύνορα με το Κόσοβο.

Τα δώρα παρέδωσε ο ίδιος στους μικρούς κατοίκους των δύσκολα προσεγγίσιμων οικισμών ταξιδεύοντας με τρακτέρ επί τέσσερις μέρες.

Ήταν τα πρώτα και τα μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα που έλαβαν τα παιδιά, καθώς μεγάλος αριθμός γονέων δεν είχε τη δυνατότητα να προσφέρει αυτή τη χαρά. Γι αυτό ο ταχυδρόμος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό.

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς, σύμφωνα με το σερβικό τηλεοπτικό σταθμό B92, είναι γνωστός για τις πράξεις του που διαπνέονται από ανθρωπισμό. Είναι ένας από τους σπάνιους επισκέπτες πολλών ανθρώπων που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές του δήμου Κουρσούμλια, προμηθεύει τους κατοίκους με είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και τους κάνει συντροφιά.
attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ