2013-01-07 23:15:02
Φωτογραφία για Financial Times: Τώρα η Τουρκία θα δείξει τα νύχια της!
Κάτι κάνουν σωστά οι γείτονες που δεν κάνουν οι δικοί μας της ημεδαπής! Ο τουρκικός τομέας βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με ετήσια έκθεση της Markit / HSBC Purchasing Managers Index (PMI) για 400 τουρκικές εταιρείες, αναμένεται να σημειώσει ανάπτυξη μαμούθ μέσα στο 2013.

Η έκθεση, στην οποία γίνεται αναφορά σε δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας Financial Times, επισημαίνει ότι οι δείκτες της τουρκικής επιχειρηματικότητας είναι οι καλύτεροι που έχουν σημειωθεί από τον Οκτώβριο του 2011, με τα ποσοστά ανάπτυξης σε επίπεδο παραγωγής, την εταιρική αγοραστική δραστηριότητα και τους αριθμούς που έχουν να κάνουν με το εργατοδυναμικό να αγγίζουν «ταβάνι» από τα μέσα του 2011 και δώθε.

Επιπλέον, η έκθεση του PMI ανέφερε αύξηση στην εγχώρια ζήτηση, καθώς και στις εξαγωγές, έπειτα από μία ελαφριά πτώση το μήνα Νοέμβριο, ενώ κάτι παραπάνω από αισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις για την «προέλαση» των τουρκικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή αγορά και την εγκαθίδρυση της κυριαρχίας της τουρκικής βιομηχανίας.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ