2013-01-07 21:51:08
Φωτογραφία για Το συρτάκι του Αλιάγα «μπροστά» σε 5.000.000 Γάλλους
Είναι περήφανος ως Ελληνας και βρίσκει πάντα μια αφορμή να το δείξει. Ο Νίκος Αλιάγας ακόμη και ως καλεσμένος τηλεοπτικών εκπομπών έχει τον τρόπο να φέρνει άρωμα Ελλάδας στο πλατό. Αυτό έγινε και πριν από λίγες μέρες, όταν με αφορμή την έλευση του νέου έτους ο Ελληνας παρουσιαστής ήταν ένας από τους καλεσμένους του φαντασμαγορικού γαλλικού σόου «Lets’s dance».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Νίκο Αλιάγα να αναδείξει το ταλέντο του στον χορό. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής δεν αρνήθηκε και κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό του σόου αλλά και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που το έβλεπαν από τις οθόνες τους. Μάλιστα τα τα μηχανάκια τηλεθέασης αλλά και οι παρευρισκόμενοι «τρελαθήκαν» όταν χόρεψε το πασίγνωστό συρτάκι από την ταινία «Zorba, the Greek». Ο Νίκος Αλιάγας ως σύγχρονος Ζορμπάς κέρδισε το κοινό και έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή που χόρευε τον ελληνικό χορό μεταδίδοντας τον ενθουσιασμό του και στον κόσμο που παρακολουθούσε το σόου. Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι από 5.000.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Νίκο Αλιάγα να χορεύει στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής του γαλλικού καναλιού TF1, καλωσορίζοντας ταυτόχρονα την έλευση του 2013.

Ο Νίκος Αλιάγας δεν δίστασε να αποδείξει άλλη μία φορά ότι μπορεί να είναι στη Γαλλία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως η καρδιά του χτυπάει για την Ελλάδα κάθε ώρα και στιγμή.

Τεριάνα Παππά - ESPRESSO
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
140 εκ. ευρώ στους δήμους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
140 εκ. ευρώ στους δήμους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ