2013-01-07 19:38:58
Φωτογραφία για Μπήκε στο νόημα ο Φαν Πέρσι
Ο Ιπτάμενος Ολλανδός όχι μόνο έχει ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα φέτος, αλλά έχει αποκτήσει τη συνήθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πετυχαίνει κρίσιμα γκολ στις καθυστερήσεις.

«Εμείς εδώ, σκοράρουμε πάντα στις καθυστερήσεις» είπαν λογικά οι παλιοσειρές τις Γιουνάιτεντ στον Ιπτάμενο Ολλανδό όταν πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του προπονητικού κέντρου της Γιουνάιτεντ. Και εκείνος φρόντισε να εκτελέσει τις εντολές τους. Και τους αντιπάλους φυσικά Από τη μέρα του έγινε Κόκκινος Διάβολος, ο 29χρονος όχι μόνο έχει εξελιχθεί παραμείνει ο καλύτερος επιθετικός της Premier League αλλα έχει «κουμπώσει» με τον καλύτερο τρόπο στην Γιουνάιτεντ που παραδοσιακά σκοράρει προς το τέλος των αγώνων.

Το τελευταίο καθοριστικό γκολ του Φαν Πέρσι στις καθυστερήσεις ήρθε κόντρα στην Γουέστ Χαμ στο «Απτον Παρκ» σε αγώνα για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας για το τελικό 2-2 που έστειλε τον αγώνα σε ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ».

Εκτός από το ματς του FA Cup, ο Ολλανδός έχει χαρίσει στην Γιουνάιτεντ τη νίκη με 2-3 στο «Σεντ Μέρις» κόντρα στην Σαουθάμπτον στις 2 Σεπτεμβρίου αλλά και με αντίπαλο την Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ στο «Etihad» πάλι με το ίδιο σκορ.

Εκτός των 3 αγώνων που έχει πετύχει το γκολ που έκανε τη διαφορά στις καθυστερήσεις, έχει σκοράρει στο 90' με την Γουέστ Μπρομ στο 2-0 του «Ολντ Τράφορντ».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ