2013-01-07 18:16:07
Φωτογραφία για Πέτρος Φιλιππίδης: «Έκλεισα το twitter μου για να μην ακούω την μ@λ@κ!@ του καθενός»
Για την «δανεική ζωή» που ζούσε, την αλλαγή στον τρόπο σκέψης του και το γιατί έκλεισε τον λογαριασμό του στο twitter μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνέντευξη που έδωσε σε ένθετο Κυριακάτικης εφημερίδας.

«Όλοι κάναμε μια ζωή που δεν ήταν δικιά μας. Ζούσαμε τη ζωή του άλλου, τη ζωή ενός πλούσιου, με το καλό αυτοκίνητο και τα δάνεια από την τράπεζα, που μας έδινε ό,τι θέλαμε. Έχω μετανιώσει γιατί μπήκα κι εγώ σ΄αυτό το λούκι, αν και ίσως όχι με φρικτές σπατάλες». Αυτό δήλωσε στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος ο Πέτρος Φιλλιπίδης.

Προσθέτοντας, σχετικά με το ποιές ήταν οι υπερβολές στις οποίες υπέπεσε, «Παλιότερα δεν ταξίδευα πολύ. Όταν άρχισα, λοιπόν, να ταξιδεύω, το έκανα με ένα πολύ άνετο τρόπο ας πούμε. (...) Τώρα λοιπόν αρχίζω να δίνω σημασία σε πιο σημαντικά πράγματα. Δεν χάνει κάτι το ταξίδι αν γίνει σην οικονομική θέση στο αεροπλάνο ή σε κάποιο πιο φθηνό ξενοδοχείο. Το ίδιο μουσείο θα δεις, την ίδια πόλη, τις ίδιες παραστάσεις».


Όσον αφορά το γιατί έκλεισε τον λογαριασμό του στο twitter, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρει «Δεν μπορώ καθόλου τους αγενείς ανθρώπους και στο twitter αρχίζει και σου μιλάει κάποιος από το κομπιούτερ του στον ενικό. Ήταν πιτσιρικάδες 16 χρόνων και έλεγαν "έλα ρε" σε έναν άνθρωπο 50 χρονών. Επειδή επίσης στο twitter δεν μπορείς να αναπτύξεις αυτό που θέλεις να πεις, είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσεις ή να πεις μια εξυπναδούλα. Έβλεπα λοιπόν ότι είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν εξυπναδούλες και σαχλαμαρούλες, ένα ιντερνετικό χιούμορ που εμένα δεν μου πάει. Τελικά το έκλεισα και το ξεπέρασα. Δεν είναι απαραίτητο για τη ζωή μου το twitter. Γιατί να μην το κλείσω; Για να ακούσω ό,τι μαλακία του έρθει του καθενός στο κεφάλι;».

Τέλος, άξια αναφοράς είναι και μια απάντηση του Πέτρου Φιλλιπίδη σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που δήλωσε ότι παρότι έχει βγάλει χρήματα από τη δουλειά του, δεν ζει πλουσιοπάροχα, καθώς επίσης ότι «Εγώ αυτήν τη στιγμή δουλεύω για να πληρώνω την εφορία και τα δάνειά μου».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ