2013-01-07 17:17:51
Φωτογραφία για ΧΟΛΕΜΠΑΣ : ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ... ΤΡΑΜ!
Ο Χοσέ Χολέμπας με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση μίλησε για τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα, αλλά και τους λόγους που διάλεξε να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας στην "Αθλητική Κυριακή":

"Δεν ξέρω αν ήταν το πεπρωμένο μου να έρθω εδώ. Δεν ξέρω πως βρέθηκε ο πατέρας μου στη Γερμανία. Η ζωή πάντως το έφερε, να έλθω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Η Ελλάδα είναι κάτι ξεχωριστό. Ήλθα το 2010 και για έναν επιπλέον λόγο. Ήθελα να δω που είναι οι ρίζες μου. Είναι ένα θέμα, το οποίο με συγκινεί. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα πως δεν τα απολαμβάνω όλα.

Είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε υψηλό επίπεδο ειδικά στα παιχνίδια του CL. Όταν δε, κερδίζουμε τους μεγάλους, είναι απολαυστικό...", τόνισε αρχικά ο 27χρονος άσος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια είπε:

"Βλέπω κάθε αγώνα χωριστά. Άλλωστε, όλοι στην ομάδα παίζουμε για τη νίκη, γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Θέλουμε πολύ να βάλουμε το 4ο αστέρι στη φανέλα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετικοί. Είναι "τρελοί" θα έλεγα. Δεν συγκρίνονται με κανέναν. Είναι φοβεροί και βοηθούν πολύ την ομάδα", τόνισε και συνέχισε:


"Αυτό που με συγκίνησε και ήθελα να παίξω για την Ελλάδα, ήταν η καταγωγή του πατέρα μου. Είναι σπουδαίο να παίζω με σούπερ παίκτες όπως οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, όπως έγινε στο EURO 12. Είναι πραγματικό εκπληκτικό να είμαι συμπαίκτης τους και τους εύχομαι τα καλύτερα.

Ναι, μπορώ να σουτάρω και με το δεξί πόδι. Πρέπει να ..τονίσω πως το καλό μου είναι το αριστερό, αλλά το δεξί δεν το έχω μόνο να ανεβαίνω στο τραμ!"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ