2013-01-07 16:49:36
Φωτογραφία για Καρατζαφέρης: Συνδέονται τα συμφέροντα του πετρελαίου με τα ρεπορτάζ για την αιθαλομίχλη
Παραθέτω ένα απόσπασμα από τις τοποθετήσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega: Πιστεύω ότι το σύστημα είναι πολύ «βαθύ». Δεν είναι μόνο οι 5 πολιτικές οικογένειες. Είναι οι 50 που γύρω- γύρω δημιουργούν αυτή τη συνθήκη. Είναι τα «τζάκια» τα τεράστια τα οικονομικά, είναι το... ...εκδοτικό κατεστημένο, είναι οι μεγαλο-δημοσιογράφοι, οι οποίοι είναι μέσα σε αυτό το σύστημα και εξυπηρετούνται από αυτή τη «γαβάθα». Το απόστημα πρέπει να σπάσει, διαφορετικά θα πεθάνουμε όλοι. Η επιβίωση του Έθνους επιτάσσει να φύγει αυτό το σύστημα που είναι το ίδιο εδώ και 40 χρόνια. Και πάει από δω και πάει από κει… Παράδειγμα: Γίνεται ξαφνικά ένας πόλεμος για την «αιθαλομίχλη» που πνίγει την Ελλάδα, λόγω της καύσης των τζακιών. Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί οι «πετρελαιάδες» έπαψαν να βγάζουν λεφτά. Άρα λοιπόν δημιουργούν ένα θέμα, να έρθει η κυβέρνηση να κλειδώσει τα τζάκια και να υποχρεώσει τον κόσμο να αγοράσει πετρέλαιο
. Αυτό λοιπόν είναι ένα θέμα. Οι «πετρελαιάδες», κάποιοι από τους οποίους είχαν κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο και με συνοπτικές διαδικασίες τη γλύτωσαν, δεν μπορεί σήμερα να είναι οι κυρίαρχοι του πολιτικού παιχνιδιού. Να το ξεκαθαρίσουμε. Γιατί ξέρουμε πολύ καλά όλοι, ποιοι πληρώνουν ενοίκια, ανάγκες και εφημερίδες… Αυτοί λοιπόν έχουν δόλο. Και οι δημοσιογράφοι που υπηρετεί αυτά τα συμφέροντα, σαφέστατα συμμετέχει σε αυτό το δόλο. Αυτά λοιπόν πρέπει να τα καθαρίσουμε, γιατί ο φουκαράς ο πολίτης, ανυποψίαστος διαβάζει αυτό που εξυπηρετεί τον πετρελαιά. Ανυποψίαστος ακούει ειδήσεις το βράδυ και βλέπει και ακούει αυτά που εξυπηρετούν τον πετρελαιά.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ως κάτοικος της Αθήνας, μπορώ να βεβαιώσω ότι το πρόβλημα με την αιθαλομίχλη είναι υπαρκτό κι όχι δημιούργημα των ΜΜΕ.

Παρ' όλα αυτά, εξακολουθώ να ακούω με προσοχή τα όσα κατά καιρούς δηλώνει ο μπαρμπα-Γιώργος για το «σύστημα», του οποίου κάποτε υπήρξε διαλεκτό γρανάζι. Κάνει πάντως μια αναφορά σε κάποιους που πληρώνουν ενοίκια και θυμήθηκα αυτήν εδώ την καταγγελία του Άρη Βωβού.

parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρώσοι πεζοναύτες στη Συρία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρώσοι πεζοναύτες στη Συρία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ