2013-01-07 14:51:07
Φωτογραφία για Το...σκατό στην κάλτσα!
Επέστρεψε ο Νικολακόπουλος. Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αντί να ασχοληθεί με το πέναλτυ του Τοροσίδη ασχολήθηκε με την νίκη του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή υποστηρίζοντας ότι ο Δικέφαλος ευνοήθηκε από τον Κάκο. Φυσικά ξέχασε να γράψει πώς ο ίδιος ο τερματοφύλακας του Πανθρακικου τόνισε πώς η αποβολή του ήταν σωστή. Χθες λοιπόν στο Γ. Καραϊσκάκης ο τύπος με το μεγάφωνο έβριζε τον ΠΑΟΚ σήμερα την σκυτάλη πήρε ο Κωστάκης. Το σκατό έφτασε στην κάλτσα;;; Διαβάστε:

Αντίπαλος του Ολυμπιακού φέτος από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν ένας-εκτός βέβαια από τον κακό εαυτό του. Ο ΠΑΟΚ ήταν. Δεν ήταν ο Παναθηναϊκός, αφού όχι μόνο άρχισε το πρωτάθλημα με μείον δύο πόντους, αλλά κύρια γιατί άρχισε τις γκέλες από την 2η αγωνιστική-και δεν τις σταμάτησε ποτέ Κι ο ΠΑΟΚ παραμένει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού. Όπως παραμένει κι η διαφορά των οκτώ πόντων, που είναι σημαντική, αλλά όχι καθοριστική. Δύο στραβοπατήματα να γίνουν και μετά όλα αλλάζουν. Κι η ψυχολογία και τα πάντα. Οπότε, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι μία σοβαρή απειλή για τον Ολυμπιακό.


Με έχει δε εντυπωσιάσει ότι τα περισσότερα παιχνίδια του τα κερδίζει ο ΠΑΟΚ στο β΄ ημίχρονο. Με Πανθρακικό 1-0 (στο 57), με Αστέρα 2-1 (46, 88), με ΑΕΚ 1-0 (51), με Πλατανιά 2-0 (68, 73), με Λεβαδειακό 1-0 (69) και χθες με Πανθρακικό 4-1, με όλα τα γκολ μετά το 70! Στα δύο από αυτά τα έξι παιχνίδια μάλιστα, γύρισε το σκορ. Και τον Ολυμπιακό τον ισοφάρισε στο 88.

Αυτό το δεδομένο, δείχνει και ικανότητα, αλλά και ψυχικές και φυσικές δυνάμεις. Όπως δεν είναι μικρό πράγμα, ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε ούτε στον ΟΦΗ (1-1), ούτε στη Βέροια (0-0) μολονότι έπαιζε από τα τέλη του α΄ ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο (αποβολές)-σε παιχνίδια στα οποία οι αντίπαλοί του έχασαν πέναλτι στις φάσεις των αποβολών, όπερ σημαίνει πως έχει και ρέντα, που πάντα είναι απαραίτητη, όταν έχεις στόχους. Όπως με παίκτη λιγότερο έπαιξε και στη Ν. Σμύρνη, αλλά κράτησε το διπλό.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει και τα-αρκετά-διπλά του (Ξάνθη, Γιάννινα, Ν. Σμύρνη και Κομοτηνή) και μόνη γκέλα που μπορείς να του βρεις είναι το 0-0 στην Κέρκυρα. Άλλη γκέλα δεν έχει. Διότι, δεν είναι γκέλα να χάνεις από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ούτε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Βέβαια, έχει και καλή διαιτησία ο ΠΑΟΚ, στα περισσότερα παιχνίδια του. Ενίοτε πολύ καλή. Το να έχεις πάρει έξι πέναλτι σε πέντε παιχνίδια, όταν αυτά τα παιχνίδια είναι στο 0-0 η, στο 0-1 η, στο 1-1, είναι αν μη τι άλλο μία πολύ μεγάλη υπόθεση. Χθες μάλιστα, το πέναλτι συνοδεύθηκε κι από αποβολή του αντίπαλου γκολκίπερ προς το τέλος του α΄ ημιχρόνου.

Εγώ δεν λέω ότι δεν ήταν πέναλτι κι αποβολή. Απλά σημειώνω ότι με Κάκο διαιτητή ο ΠΑΟΚ έχει τις δύο μεγαλύτερες φετινές νίκες του: 4-1 τον Άρη μέσα και τον Πανθρακικό έξω… Κι άλλες δύο νίκες έχει με τον Θάνο στην Τούμπα.

Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να υποτιμήσει τον φετινό ΠΑΟΚ. Αν το κάνει, μπορεί να την πατήσει άσχημα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ