2013-01-07 14:16:23
Φωτογραφία για Σε ρυθμούς... Κολομβίας!
Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τις σέντρες λουκούμι του Πίνο και την ικανότητα του να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε μία δύσκολη στιγμή.

Πρώτοι απ' όλους οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να αποθεώσουν τον Πίνο! Γιατί πολύ απλά, ο Κολομβιανός, τους έβγαλε από την δύσκολη θέση... Ξέρετε τι είναι να μπαίνει το 2013 και να αισθάνεσαι ότι είσαι στο... 2012.

Ή για να ακριβολογώ, στους τελευταίους μήνες του 2012! Τα ίδια και τα ίδια, όσον αφορά στην εικόνα των νταμπλούχων, απέναντι στην Βέροια. Όπως έπαιζαν κόντρα στις προηγούμενες αντιπάλους τους εντός έδρας, τα ίδια έκαναν και με την ομάδα της Ημαθίας.

Ο Ζαρντίμ το... έψαξε λίγο, ξεκίνησε με τον Μήτρογλου στην ενδεκάδα (ναι, ήταν και ο Τζιμπούρ), αλλά η μπάλα κάτω δεν παίχτηκε. Ο Γκρέκο πλεύριζε αριστερά, ο Μασάντο δεξιά, κίνηση δεν υπήρχε, η μπάλα στον αέρα, αλλά ου σία δεν έβγαζες. Η Βέροια κλεισμένη στα καρέ της, μια φορά πάτησε στην κόκκινη περιοχή. Και όταν οι φιλοξενούμενοι ξεθάρρεψαν την... έβαψαν. Ειλικρινά δε χρειάζεται ανάλυση. Τα πάντα έχουν να κάνουν με τον Πίνο. Και όχι χαριστηκά. Όχι επειδή ήταν το καινούργιο πρόσωπο.


Με ένα στυλ «κάνω τη δουλειά μου και αυτό ήταν», ο Κολομβιανός, εμφανίστηκε στο Καραϊσκάκη, έβγαλε δυο σέντρες- λουκούμι και μπήκαν ισάριθμα γκολ. Δηλαδή τι άλλο να του ζητήσεις του ανθρώπου;

Έδειξε καλά στοιχεία, έβγαλε δυο τελικές πάσες με διαφορετικό πόδι, αποκατέστησε την έλλειψη υπομονής και πειθαρχίας που παρουσιάστηκε στην ομάδα του. Ο αγώνας μεταφέρθηκε κάποια στιγμή στον άξονα, τα πράγματα γλύκαναν και εδώ που τα λέμε, αυτός ο Ολυμπιακός με τις απουσίες και με το όχι πολύ όμορφο παιχνίδι του κέρδισε 3- 0! Μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις για το θέαμα, αλλά η ομάδα κέρδισε με ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο και παράλληλα εμφανίστηκε και ένας καινούργιος ποδοσφαιριστής που... δρόσισε την ενδεκάδα και έκανε τον κόσμο να χαμογελάσει.

Δεν ξέρω αν ο Πίνο, έχει την... αύρα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του που παίζει σούπερ ποδόσφαιρο και διαπρέπει στη Νότια Αμερική, δεν ξέρω αν βλέπει πολύ το πατριωτάκι του τον Φαλκάο και γουστάρει, το σίγουρο είναι, πως το παλικάρι αυτό, δείχνει ικανό να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους». Κάτι περισσότερο δεν μπορούμε να πούμε. Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα, γιατί και νοικοκυρεμένο σωματείο είναι , αλλά και έχει τον τρόπο του.

Στο 90λεπτο που βλέπεις και βαριέσαι, που λες «θα κοιμηθώ», πετάει τρία γκολ και στο τέλος σε κάνει να μπερδευτείς. Η Βέροια δεν ταμπουρώθηκε, αλλά έπαιξε πίσω, εκμεταλλευόμενη την... άχρωμη εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος. Και το γεγονός, ότι η ομάδα του Πειραιά έπαιζε χωρίς γνήσιους πλάγιους χαφ! Όλα όμως διαφοροποιήθηκαν, μόλις μπήκε ο Πίνο. Τόσο απλά πηγή: sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ