2013-01-07 08:15:02
Φωτογραφία για Ελλάδα - Γαλλία σήμερα στον τελικό των προκριματικών Βόλεϊ στο Βόλο
Με 3 - 1 σετ έναντι της Φινλανδίας, οι Κορασίδες μας «κλείδωσαν» την 2η θέση και σήμερα το μεσημέρι αγωνίζονται για την πρωτιά.

Παρά το γεγονός της κακής τους έναρξης, οι Κορασίδες της Εθνικής μας, κατάφεραν να πάρουν σερί τα επόμενα 3 σετ και με 1 - 3 έναντι της Φινλανδίας, να «κλειδώσουν» το απόγευμα της Κυριακής, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου, την 2η θέση, ώστε σήμερα το μεσημέρι να αγωνιστούν για την πρωτιά κόντρα στις επίσης αήττητες Γαλλίδες, οι οποίες νωρίτερα κέδρισαν με 3 - 2 την εθνική Ισπανίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες που διεξάγονται στην πόλη του Βόλου, αφορούν σε έναν από τους 5 προκριματικούς ομίλους, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Κορασίδων, στην δεύτερη φάση του οποίου θα περάσουν οι πρώτες ομάδες των 5 ομίλων αλλά και οι 4 καλύτερες δεύτερες, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομίλων να ευνοούν την Εθνική μας, δίνοντας της το «εισιτήριο» της πρόκρισης.


Οι Κορασίδες μας, οι οποίες δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) Αχιλλέα Μαυρομάτη και τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτα Τουρσούγκα, Βίβιαν Αργύρη και Χρήστο Βογιατζή, οι οποίοι παρακολούθησαν και τον αγώνα της Κυριακής, επικράτησαν των Φινλανδών με (25 -15, 25 - 23 και 25 - 12, χάνοντας το πρώτο σετ με 15 - 25).

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού των προκριματικών, έχει ως εξής:

15.30 Ελλάδα - Γαλλία

18.00 Αζερμπαϊτζάν - Φινλανδία

20.30 Ισπανία - Δανία
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τίποτα το σοβαρό ο Πίνο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τίποτα το σοβαρό ο Πίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ