2013-01-07 02:26:58
Φωτογραφία για Τρεις νεκροί από πυρκαγιά στην Ινδία
Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις άνθρωποι στη διάρκεια μεγάλης πυρκαγιάς που κατέστρεψε τμήμα εγκατάστασης... δεξαμενών αποθήκευσης καυσίμων στην Ινδία, μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Η φωτιά εκδηλώθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το απόγευμα του Σαββάτου στον τερματικό σταθμό της κρατικής πετρελαϊκής εταιρείας "IOC" (Indian Oil Corporation) στην πόλη Χαζίρα (επαρχία Γκουχαράτ) και χρειάστηκαν συνολικά 21 ώρες προκειμένου οι πυροσβέστες να καταφέρουν να τη θέσουν υπό μερικό ελεγχο. Όπως μετέδωσε το Associated Press, οι πρώτες φλόγες έκαναν την εμφάνισή τους ύστερα από έκρηξη στη δεξαμενή Νο4, η οποία περιείχε περίπου 5.000 τόνους πετρελαίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, δύο από τα τρία πτώματα εντοπίστηκαν εκεί.

"Καταφέραμε να θέσουμε υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά ύστερα από μαζική επιχείρηση που διήρκησε 21 ώρες. Η επιχείρηση συνεχίζεται προκειμένου να ελέγξουμε πλήρως την κατάσταση. Δεχτήκαμε χθες το απόγευμα (Σάββατο) κλήση για πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της IOC και ξέραμε ότι το κρίσιμο σημείο θα ήταν να εμποδίσουμε τη φωτιά να επεκταθεί και στις υπόλοιπες οκτώ δεξαμενές", εξήγησε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ