2013-01-06 18:11:28
Φωτογραφία για Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τα επεισόδια...Εγκαταλείπουν το Αιτωλικό υπό τον φόβο νέων επεισοδίων οι ρομά..(φωτο)
Στον ανακριτή βρίσκονται αυτή την ώρα οι τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τα επεισόδια σε βάρος Ρομά στο Αιτωλικό. Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Δικαστήριο Μεσολογγίου προκειμένου να δείξει την συμπαράσταση του, αλλά και να διαμαρτυρηθεί για τις συλλήψεις, ενώ δεν έλειψαν και μικροεντάσεις με αναφορές στην παραβατική συμπεριφορά των ρομά στην περιοχή. Να θυμίσουμε, ότι η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητά άλλα πέντε άτομα για συμμετοχή στα προχθεσινά επεισόδια.

Εγκαταλείπουν το Αιτωλικό υπό τον φόβο νέων επεισοδίων 

Ομάδες ρομά μετακινούνται στο Αγρίνιο και σε άλλους οικισμούς του νομού... Και ενώ μέχρι αυτή την ώρα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει και η κατάσταση δείχνει να έχει εκτονωθεί...αρκετοί είναι οι ρομά που μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Αιτωλικό και στο άκουσμα της είδησης ότι μέλη της Χρυσής Αυγής έφτασαν στην περιοχή, φόρτωσαν με τα υπάρχοντα τους τα αγροτικά και εγκατέλλειψαν το Αιτωλικό προκειμένου να βρούν προσωρινό κατάλυμα σε συγγενείς τους σε γειτονικούς οικισμούς του νομού. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί είναι οι ρομά που έχουν μετακινηθεί στον οικισμό του Δημοτικού Σταδίου Αγρινίου. Να θυμίσουμε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή στην περιοχή υπο τον φόβο νέων επεισοδίων...
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ