2013-01-06 10:58:05
Φωτογραφία για ΕΓΚΩΜΙΑ... ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΙΝΟ
Οι Γιάννης Παπακώστας, Γιώργος Κατσικογιάννης και Αλεσάντρε Ντακόλ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια στην "Stadio By Metro" για την αξία του Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Πιο αναλυτικά:

Γιάννης Παπακώστας: Δεν είναι... δίκαιο να τον κρίνουμε από τόσο νωρίς, αλλά φαίνεται με την πρώτη ματιά πως είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Έχει καλές μεταβιβάσεις, 'βλέπει' γήπεδο και είναι πολύ γρήγορος με την μπάλα στα πόδια. Ωστόσο, του λείπει ο ρυθμός για να μπορεί να τελειώνει πιο σίγουρα τις φάσεις. Μόλις πάρει παιχνίδια στα πόδια του, θα είναι πολύ χρήσιμος για τον Ολυμπιακό. Δείχνει παίκτης υψηλού επιπέδου.

Γιώργος Κατσικογιάννης: Φαίνεται πως του λείπουν παιχνίδια, αλλά είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Μόλις είναι έτοιμος, θα κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό. Η τεχνική του είναι φανταστική, ενώ τις ντρίμπλες του είναι πολύ δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Επίσης, σε συνδυασμό με την απίστευτη εκρηκτικότητα και την ταχύτητά του με την μπάλα στα πόδια, είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.


Αλεσάντρε Ντακόλ: Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που κατάφερνε να αλλάζει το παιχνίδι και το γεγονός ότι μπορούσε να χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και το δεξί και το αριστερό του πόδι. Αυτό τον βοηθάει πολύ στο να αγωνίζεται το ίδιο καλά και στις δύο πλευρές, ενώ κάνει πολύ δύσκολη την δουλειά του αμυντικού. Από εκεί και πέρα, είναι σούπερ στο 'ένας εναντίον ενός', καθώς έχει πάρα πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ντρίμπλα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ