2013-01-06 09:00:32
Φωτογραφία για Συνεχίζεται το θρίλερ με τους Μισόνι
Διακόπηκαν προσωρινά οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με το αγνοούμενο αεροπλάνο στο οποίο επιβαίνει ο επικεφαλής του οίκου μόδας Μισόνι, η σύζυγος και ένας από τους γιους τους. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του αεροσκάφους, το οποίο αναμενόταν να φθάσει χθες το βράδι στο Καράκας της Βενεζουέλας, προερχόμενο από σύμπλεγμα νησιών. 

Πλοία έκαναν ήδη έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, όπου μπορεί να κατέπεσε το αεροπλάνο. 'Ομως, αυτές έχουν πλέον διακοπεί λόγω της νύχτας και θα επαναληφθούν με το πρώτο φως της Κυριακής.

Ο οίκος μόδας Μισόνι, για γυναίκες, άντρες, παιδιά, ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1950. 

Στις μέρες μας, διευθύνεται από τα τρία παιδιά του Οτάβιο Μισόνι. Ο οίκος έχει επεκταθεί στην αρωματοποιΐα και στη δημιουργία εσωτερικού διάκοσμου για χώρους πολυτελών ξενοδοχείων.

Εδρα του οίκου είναι το Σουμιράγκο σε μικρή απόσταση από το Μιλάνο. 

Καλά πληροφορημένες πηγές, που επικαλείται το Γαλλικό πρακτορείο, δηλώνουν ότι ο άλλος γιος του αγνοούμενου ζευγαριού, ο Λούκα Μισόνι φθάνει στο Καράκας για να παρακολουθήσει, επιτόπου, την εξέλιξη των ερευνών.

Περίεργο είναι ότι στο ίδιο αεροπορικό δρομολόγιο έχει χαθεί κι άλλο αεροπλάνο, που τον Ιανουάριο 2008 μετέφερε 14 ανθρώπους, ανάμεσά τους 8 Ιταλούς.

πηγή: newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ