2013-01-06 04:29:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Προσωπικό στοίχημα των αστυνομικών να συλλάβουν τους αδίστακτους κακοποιούς - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη δράση τους
Σε Ελλάδα και Αλβανία συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί που τρομοκράτησαν την κεντρική Ελλάδα και τη βόρεια Πελοπόννησο με τις ληστείες που διέπραξαν σε σπίτια αλλά και τον βιασμό που διέπραξαν στην Αχαΐα, στη θέση Σελλά, με θύμα 50χρονη γυναίκα.

Στην Πάτρα κυκλοφορούσαν με ένα κλεμμένο όχημα «Παντζέρο». Μετά τον βιασμό της 50χρονης και το ξυλοκόπημα του συντρόφου της διέφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος μάρκας seat και κινήθηκαν προς Λαμία. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν από το στίγμα του κινητού της 50χρονης που κατά λάθος είχε πέσει κάτω από τα καθίσματα και ήταν στο αθόρυβο. Εκεί όμως οι Αλβανοί εγκατέλειψαν το όχημα και έκλεψαν άλλο, ένα Subaru το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στα Ιωάννινα. Άραγε επειδή κατάφεραν να διαφύγουν στην Αλβανία; Ή μήπως γιατί έτσι ήθελαν να πιστέψει η αστυνομία; Σε κάθε περίπτωση οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με βάση και τα δύο ενδεχόμενα. Οι ελληνικές αρχές έχουν ήδη κινητοποιήσει την Αλβανική αστυνομία, όμως δεν έχουν σταματήσει τις έρευνες και στην Ελλάδα με επίκεντρο τη Φθιώτιδα, τα Ιωάννινα αλλά και βορειοανατολικότερα Περπατούσε 1,5 ώρα γυμνή στο σκοτάδι


Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες που έζησε το 50χρονο ζευγάρι στα Σελλά. Ήταν στο ΙΧ, στο πλάτωμα πριν τα Αργυρά και πάγωσε το αίμα τους όταν οι Αλβανοί χτύπησαν το τζάμι με τα καλάζνικοφ. Μπήκαν μέσα και οδήγησαν προς τα Σελλά. Λίγο πριν το χωριό έστριψαν σε μία χωμάτινη ανηφόρα που οδηγεί στον Αγ. Γεώργιο. Εκεί κατέβασαν και τους δύο, ξυλοκόπησαν άγρια τον άνδρα χρησιμοποιώντας και τα κοντάκια των όπλων. Μετά βίασαν τη γυναίκα κατ΄ επανάληψη και εναλλάξ. Ο ένας βίαζε και ο άλλος είχε πάνω της στραμμένο το καλάζνικοφ. Μετά τους έδεσαν γυμνούς σε δένδρο (στους -2) κι έφυγαν με το αυτοκίνητο του ζευγαριού. Η γυναίκα λύθηκε και περπατούσε γυμνή και αιμόφυρτη μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Περπατούσε για... μιάμιση ώρα! Συνάντησε δύο αυτοκίνητα αλλά δεν σταμάτησε κανείς. Μετά βρήκε τον θηροφύλακα ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

Το σκοινί είχε... τρυπήσει το δέρμα!

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο καζίνο. Ο άνδρας, που είχε έρθει από την Πάρο, είναι οικοδόμος στο επάγγελμα. Ψηλός και πολύ γεροδεμένος. Παρ' όλα αυτά δεν μπορούσε να αντισταθεί στους δύο αδίστακτους κακοποιούς έχοντας τα όπλα τους στο κεφάλι του. Μάλιστα τον έδεσαν με όλη τους τη δύναμη. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα σκοινιά είχαν... τρυπήσει το δέρμα του 50χρονου οικοδόμου και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν χρόνο μέχρι να καταφέρουν να κόψουν τα σκοινιά! Σημειωτέον ο άνδρας παρέμεινε δεμένος στο δένδρο (ολόγυμνος) στους -2 για πάνω από δυόμιση με τρεις ώρες συνολικά!

Μετρούσαν.... ως το δέκα

Και στον Κ. Αλισσό έζησαν τον εφιάλτη τα θύματα των ληστών. Προτού πάνε στα Αργυρά «χτύπησαν» εκεί. Εισέβαλαν στο σπίτι, χτύπησαν και έδεσαν τους γονείς και τον φίλο της κόρης την οποία στη συνέχεια θέλησαν να βιάσουν. Μάλιστα της είπαν να διαλέξει ποιον από τους δικούς της ήθελε να σκοτώσουν και άρχισαν να μετρούν μέχρι το δέκα! Τελικά, δεν την βίασαν αλλά την υποχρέωσαν σε χυδαία πράξη.

Δεν ευθύνονται για τον βενζινοπώλη

Η πρώτη λογική υπόθεση που έκαναν οι αστυνομικοί όταν άκουσαν για τη δολοφονία του 44χρονου βενζινοπώλη στο Δομοκό, ήταν να επρόκειτο για τους ληστές. Οι οποίοι έτσι κι αλλιώς κινούνταν προς Λαμία. Δεν ήταν όμως αυτοί. Σε εκείνη την περίπτωση (του βενζινοπώλη) οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Άλλωστε οι νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δολοφόνοι δεν πήραν καν τις εισπράξεις από την τσέπη του θύματός τους, κάτι που, φυσικά, δεν θα έκαναν οι Αλβανοί κακοποιοί.

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ UCK Ο ΕΝΑΣ

Αρχηγός του διδύμου φαίνεται να είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία, (στη φωτό αριστερά). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος υπήρξε μέλος του UCK. Ο δεύτερος διέμενε σε σπίτι κοντά στον Αγ. Γεώργιο Ρίου, αλλά τα ίχνη του έχουν χαθεί εδώ και έναν χρόνο. ΟΙ αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως κι οι δυο τους έδρασαν σε όλες τις περιπτώσεις με εθνικιστικά, και μόνον, κίνητρα και όχι για να βγάλουν χρήμα ή επηρεασμένοι από ουσίες ή οτιδήποτε άλλο. Ευθύνονται για ληστείες και απόπειρες βιασμών σε Αχαΐα, Κορινθία και Φθιώτιδα. Στην Αχαΐα χτύπησαν σε Καμενίτσα Αλισσού, Κουρλαμπά Χαλανδρίτσας, Τσουκαλέικα, Κ. Αλισσό και στην περίπτωση των Σελλών.

«Θα τους πιάσω όπου κι αν είναι...»

«Και στην Κίνα να πάνε θα τους βρω. Το υποσχέθηκα στα θύματα», αναφέρει στον Κόσμο ένας από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Πατρών που αναζητούν τους δύο αδίστακτους Αλβανούς ληστές - βιαστές. Ο έμπειρος αστυνομικός δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή τις έρευνες. Και στην Ελλάδα αλλά και στην Αλβανία (σε συνεργασία με τις εκεί αρχές) όπου πιθανόν να διέφυγαν οι δράστες. Και δεν πρόκειται να σταματήσουν οι έρευνες αν τα δύο άτομα δεν εντοπιστούν και δεν συλληφθούν. «Ένα να θυμάσαι», αναφέρει ο αστυνομικός στον «Κόσμο», «θα τους βρούμε όπου κι αν πάνε. Ακόμα και στην Κίνα να φτάσουν. Ακόμα και με τα πόδια θα πάω να τους φέρω για να τους εμφανίσω μπροστά στον Εισαγγελέα και να λογοδοτήσουν για αυτά που έκαναν...».

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ