2013-01-06 01:13:02
Φωτογραφία για Καταγγέλλουν πως έδωσαν ”φακελάκια” σε δημόσιες υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ!
Πολίτες καταγγέλλουν πως τους ζήτησαν φακελάκι σε Νοσοκομεία της περιοχής, κατά την έκδοση πολεοδομικών αδειών ακόμη και κατά την αγορά προϊόντων Ολοένα και αυξάνονται οι, ανώνυμες, καταγγελίες πολιτών της Περιφέρειας ΑΜΘ για χρηματική δωροδοκία δημοσίων υπαλλήλων και κοινωνικών λειτουργών της περιοχής, όπως αυτές καταθέτονται από παθόντες στο edosafakelaki.org.

Μέχρι στιγμής έχουν δει το φως της δημοσιότητας 58 περιστατικά δωροδοκίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ, που δόθηκε ή απλώς ζητήθηκε φακελάκι από πολίτες ενώ τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνει η περιοχή του Έβρου. Στο σύνολό τους οι καταγγελίες σχετίζονται με δωροδοκία γιατρών κατά μήκος της Περιφέρειας ΑΜΘ, κυρίως κατά τη διάρκεια τοκετών ή εγχειρήσεων, πολεοδομικών υπηρεσιών όπου ζητήθηκε φακελάκι για την έκδοση άδειας ακόμη και καταστημάτων που ζήτησαν το κάτι τις τους κατά τη διάρκεια οικονομικών συναλλαγών.

Η λειτουργία του ως άνω site έχει διχάσει, καθώς εγείρονται ερωτηματικά αναφορικά με το κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ανώνυμες καταγγελίες, ενώ από τη μεριά των διαχειριστών εκτιμάται πως η ανωνυμία, στην προκειμένη περίπτωση, “λύνει στόματα”.

Αναλυτικά ανά Περιφερειακή Ενότητα ο αριθμός των καταγγελιών, μέχρι στιγμής, έχει ως εξής:

Π.Ε. Έβρου 27 περιπτώσεις

Π.Ε. Ροδόπης 15 περιπτώσεις

Π.Ε. Δράμας 9 περιπτώσεις

Π.Ε. Ξάνθης 5 περιπτώσεις

Π.Ε. Καβάλας 2 περιπτώσεις Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ