2013-01-06 00:48:05
Φωτογραφία για Τα «Φιλαράκια» ξεπέρασαν την πραγματικότητα στο…. σεξ
Οι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends) στα 10 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας κατάφεραν να ξεπεράσουν σε μεγάλο βαθμό τον μέσο όρο σεξουαλικών συντρόφων σύμφωνα με έρευνα.

Όπως αναφέρει το Ινστιτούτο Σεξουαλικών επαφών και αναπαραγωγής «Κένσει» οι Αμερικανοί άνδρες ηλικίας 30 – 44 χρόνων είχαν 6-8 συντρόφους ενώ οι γυναίκες της ίδιας ηλικίας είχαν σεξουαλική επαφή με 4 άνδρες. Βάσει αυτών των στατιστικών το εν λόγω ινστιτούτο έκρινε πως ο Τζόι, η Μόνικα, ο Ρος, η Ρέιτσελ και οι άλλοι αγαπημένοι ήρωες της σειράς υπερέβαλαν καθώς οι σεξουαλικές επαφές που προέβλεπε το σενάριο ξεπερνούσαν την πραγματικότητα.

Η «Φοίβη» και η «Μόνικα» είχαν 10 ερωτικούς συντρόφους σε 10 χρόνια, ενώ η «Ρέιτσελ» έφτασε στο αστρονομικό- για γυναίκα- νούμερο των 19 συντρόφων.

Από τους άνδρες της παρέας ο «Τζόι» όπως ήταν αναμενόμενο κατέρριψε κάθε ρεκόρ με 51 συντρόφους και ακολουθεί ο «Ρος» με 14.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα το πλέον εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ο «Ρος» καθώς σύμφωνα με το σενάριο υπήρξε παντρεμένος τρεις φορές, γεγονός που θα τον κατέτασσε πρώτο στη λίστα ερωτικών συντρόφων στον πραγματικό κόσμο Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ