2013-01-05 22:04:17
Φωτογραφία για Πέταξε τρεις βαθμούς ο ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ (video)
Μπουμ-Ζονκ!Τι το ‘θελε να γυρίσει; Δυο ανεπανάληπτες γκέλες του Μπουμσόνγκ επέτρεψαν στον Βασιλείου να γίνει… Άγιος Βασιλείου και να χαρίσει μεγάλο διπλό στον Λεβαδειακό με 2-1 επί του Παναθηναϊκού.

Κακοί συνολικά οι «πράσινοι», δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το γρήγορο προβάδισμα που πήραν με τον Τοτσέ και συνεχίζουν να βολοδέρνουν στη μέση της βαθμολογίας.

Συνθήματα και έντονες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του αγώνα.

Πως έπαιξε: Ο Ρότσα ξεκίνησε με 4-3-3 την ομάδα του και τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σπυρόπουλο από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, τον Βιτόλο αμυντικό χαφ, τους Ζέκα-Σισοκό μπροστά τους ως εσωτερικούς μέσους με τον Ιβοριανό σε πιο δημιουργικό ρόλο και τριάδα της επίθεσης τους Μαυρία(δεξιά), Κουίνσι (αριστερά) και Τοτσέ (κορυφή).

Διαβάστε στο sport-fm.gr το προφίλ του αγώνα.

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας(74’ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι(85’ Φορναρόλι)

Στον πάγκο: Καπίνο, Σο, Μαρίνος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι(72’ Ακόστα), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντύ, Ρομέου(46’ Μαχαίρας)

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Μανωλάς, Νικολακάκης, Μίλιεβιτς, Κουτσόπουλος.  goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ