2013-01-05 20:41:29
Φωτογραφία για Ο Μίλωνας τίμησε τον Σαμαρά!
Οι παίκτες του Μίλωνα δεν κατέβηκαν να παίξουν όπως σας είχαμε γράψει από το gazzetta.gr, τιμώντας τον Νίκο Σαμαρά, οι Βραχατιώτες παρέδωσαν κανονικά τα δελτία και πήραν το ματς στα χαρτιά με 3-0. Ένσταση με την οποία ζητάνε την επανάληψη του αγώνα από τους γηπεδούχους.

Τα πράγματα ήταν απλά και το είχαμε γράψει σε άλλο κείμενο. Η ΕΣΑΠ θα έπρεπε να αναβάλει όλα τα ματς για τον χαμό του Νίκου Σαμαρά ή να μην είχε αναβάλει κανένα. Οι φωστήρες όμως προτίμησαν να μην διεξαχθεί μόνο το Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Παναθηναϊκός, οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες, με μεγαλύτερη αυτή στη Νέα Σμύρνη.

Οι παίκτες του Μίλωνα, ομάδα στην οποία έκανε ακόμα προπονήσεις ο εκλιπών όταν βρισκόταν στην Αθήνα, δεν κατέβηκαν στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό κάτι που σας είχαμε ενημερώσει από το gazzetta.gr. Το κακό όμως ήταν πως δεν κατέβηκαν μόνο αυτοί, μιας και παρά τις συζητήσεις που υπήρξαν, οι Βραχατιώτες βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο, προκειμένου να μην τιμωρηθεί η ομάδα τους με μηδενισμό και -3 βαθμούς.


Έτσι ο αγώνας κατακυρώθηκε στους φιλοξενούμενους με 3-0 και οι γηπεδούχοι κατέθεσαν υπόμνημα στην Λίγκα με το οποίο ζητούν την επανάληψη της αναμέτρησης για καθαρά ψυχολογικούς λόγους. Όσον αφορά τους «πράσινους» της Νέας Σμύρνης, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Θανάση Μπελιγράτη, ο οποίος επισήμανε πως δεν γινόταν να μην δεχθεί η διοίκηση την απόφαση των παικτών και του προπονητή, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παίξουν.

Άλλωστε ο Σαμαράς για τέσσερα χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας, ενώ μια μέρα πριν φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο, είχε κάνει προπόνηση με την πρώην του ομάδα. Το θέμα βέβαια είναι το πως αποφάσισε η ΕΣΑΠ την αναβολή ενός μόνο αγώνα και όχι όλης της αγωνιστικής, με συνέπεια να δημιουργηθεί αυτό το θέμα, από το οποίο το μόνο χαμένο είναι το άθλημα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ