2013-01-05 08:27:04
Φωτογραφία για Σουμάχερ: Ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγαλύτερος
Την άποψη ότι πλέον το πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι περισσότερο ανταγωνιστικό από ό,τι ήταν στην πρώτη του θητεία σε αυτό, εξέφρασε ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο γερμανός πιλότος τόνισε πως παλαιότερα μπορούσε κάποιος πιλότος να απολαμβάνει διαφορά μέχρι και ενός δευτερολέπτου, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβεί σήμερα.

«Στις μέρες μου, υπήρχε η πιθανότητα ένας πιλότος να είναι πιο γρήγορος από έναν άλλον όχι μόνο κάποια δέκατα του

δευτερολέπτου, αλλά ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο. Αυτό συνέβαινε γιατί από αεροδυναμικής άποψης τα μονοθέσια δεν ήταν τόσο ισορροπημένα και ήταν δύσκολο να οδηγηθούν.

Σήμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αεροδυναμικά τα μονοθέσια είναι πολύ σταθερά και αυτό σημαίνει πως ο πιλότος μπορεί να κάνει λιγότερα πράγματα», ήταν τα λόγια του πρώην πιλότου της Φόρμουλα 1 για να αναφερθεί στη συνέχεια στους πρωταγωνιστές του γκριντ.

«Πάντα στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 βρίσκονται οι καλύτεροι πιλότοι. Σίγουρα, έθεσα νέα δεδομένα με τον τρόπο που δούλευα, αλλά και οι πιλότοι πριν από μένα συνήθιζαν να δουλεύουν τέλεια. Η διαφορά με το σήμερα είναι ότι οι νέες γενιές έχουν μεγαλώσει με τα ίδια δεδομένα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NASA Live Tv!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NASA Live Tv!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ