2013-01-05 04:34:04
Φωτογραφία για Λεοπάρ παλτό: Πώς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας με 4 διαφορετικά στυλ
Τα animal prints είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο ιδιαίτερος αλλά ταυτόχρονα αισθησιακός τρόπος να αναδείξεις τη θηλυκότητα σου. Οι fashionistas κόσμου παραδίδουν μαθήματα στυλ σε κάθε τους εμφάνιση για το πώς μπορεί να φορεθεί ένα παλτό στην πιο…wild εκδοχή του από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μην φοβάσαι τα έντονα σχέδια και τα τολμηρά prints! Επένδυσε σε ένα παλτό με λεοπάρ prints για να βγεις κερδισμένη σε κάθε σου εμφάνιση!

Ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια βρίσκεται στο προσκήνιο ακόμα μια χρονιά για να σε κρατήσει ζεστή και glamorous το χειμώνα.

Cool:

Για μια casual εμφάνιση, συνδύασε το λεοπάρ παλτό σου με ένα total black ή total white σύνολο. Δώσε έμφαση στα αξεσουάρ και τα παπούτσια σου για να μαγνητίσεις τα βλέμματα. Ένα cozy κασκόλ τυλιγμένο στο λαιμό, ένα σκουφάκι ή ένα καπέλο υπόσχονται να σου χαρίσουν απαράμιλλο στυλ χωρίς να υπερφορτώσουν το outfit σου.


Μια oversized τσάντα στις κλασσικές αποχρώσεις του μαύρου ή του μπεζ θα μετατρέψουν κατευθείαν ακόμα και το πιο απλό σύνολο σε υποδειγματικό λουκ. Πόνταρε σε φλατ μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο ή τα αγαπημένα σου ankle boots.

70’s:

Για να θυμίζεις groupie περασμένης δεκαετίας, δώσε βάση σε μεγάλα γυαλιά ηλίου με στρογγυλό σκελετό τύπου Jackie O και σε statement κολιέ και περιδέραια. Ένα ζευγάρι μποτάκια με χοντρό τακούνι, θα αποθεώσει το hippie λουκ σου.

Rock:

Το super trendy δερμάτινο παντελόνι ταιριάζει τέλεια με το λεοπάρ πανωφόρι. Ξέχνα τις υπερβολές στα αξεσουάρ και επέλεξε μόνο ασημένια bracelets για να δώσεις μια νότα πιο rock στο σύνολο. Οι μυτερές γόβες από λουστρίνι είναι η top επιλογή για μια πιο βραδινή εμφάνιση.

Chic:

Τα λεοπάρ prints μπορούν να αποθεώσουν μια κομψή εμφάνιση αν συνδυαστούν με τον κατάλληλο τρόπο. Φόρεσε το μίνι black dress με μαύρα ή λεοπάρ slippers για ένα καθημερινό outfit ή επέλεξε τις ψηλοτάκουνες μπότες σου για μια πιο επίσημη έξοδο.
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ