2013-01-04 20:20:39
Φωτογραφία για Λάκης Λαζόπουλος: «Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει events ξυλοδαρμών»..
Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων μίλησε για την κρίση, τη σύγχρονη πολιτική κατάσταση αλλά και τα media!

 «Το μόνο που δεν έχουν καταφέρει ακόμα οι Γερμανοί είναι να κρυώνουμε τις ίδιες μέρες μ' εκείνους» είπε χαριτολογώντας ο Λάκης Λαζόπουλος στην εφημερίδα "6 Ημέρες".

Δε διστάζει να δηλώσει: «Γνωρίζαμε ότι ο Έλληνας στον σερβιτόρο βγάζει το κόμπλεξ του. Τώρα το ελάττωμά μας απέκτησε και βουλευτικές έδρες. Γι' αυτό κάθε μέρα η Χρυσή Αυγή διοργανώνει events ξυλοδαρμών. Αλλά, βλέπεις, και η Ελλάδα έχει παγιδευτεί σαν πύλη αποθήκευσης ανθρώπινων ψυχών απ' όλο τον κόσμο.

Ποιοί υπέγραψαν τις συνθήκες; Ο Παπανδρέου και ο Σημίτης, που τώρα δίνουν άνετοι διαλέξεις, αντί να σκύψουν το κεφάλι».

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει: "Ο μόνος επιχειρηματίας με τον οποίο μιλάω είναι ο Κοντομηνάς. Όταν μού λέει να βρεθούμε σπίτι του, τί να κάνω; Να κατασκηνώσω απ' έξω; Γιατί πιστεύουν μερικοί ότι όποιος κερδίζει χρήματα από τη δουλειά του ξεπουλάει την ιδεολογία του;

Συζητώ και συνεργάζομαι με πολλούς ανθρώπους, αλλά μην ανησυχείτε, δια της χειραψίας δεν έχω αλλάξει ποτέ απόψεις".

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς ετοιμάζει μια ταινία για τον πατέρα του και εξηγεί το γιατί: "Η αληθινή περιουσία μας είναι η σκέψη και τα συναισθήματά μας. Ο πατέρα μου πέθανε πριν προλάβω να του πω πόσο μεγάλη σημασία είχε για μένα. Και τώρα θέλω να τού κάνω μια προβολή με ό,τι κατάλαβα από το παράδειγμά του".
gossip-tv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ