2013-01-04 13:14:07
Φωτογραφία για ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΟΛ
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς του νέου έτους, με αντίπαλο τη Βέροια.

Την προτελευταία τους προπόνηση, πριν από το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη Βέροια, πρώτο για το νέο έτος, έκαναν σήμερα Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και τις επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας, μέσω της διαδικασίας των στημένων φάσεων. Έπαιξαν δίτερμα, με τους ποδοσφαιριστές να εναλλάσσονται στις δύο ομάδες.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στην πλάτη και έκανε θεραπεία. Θα δοκιμάσει αύριο να γυμναστεί και αναλόγως με την κατάσταση της υγείας του κατά την τελευταία προπόνηση, θα κριθεί και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Το ίδιο συνέβη και με τον Τζαμέλ Αμπντούν (θεραπεία και ατομικό), όπως και με τον Δημήτρη Σιόβα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε ισοκινητικές ασκήσεις, μένοντας εκτός ομαδικού προγράμματος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν αύριο στις 10:30 την τελευταία τους προπόνηση, πριν από το παιχνίδι της Κυριακής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ