2013-01-04 10:30:42
Φωτογραφία για Πάτρα: 150 Πατρινοί στις λίστες της ΕΛ.ΑΣ. - Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών για οφειλές στο δημόσιο, ακόμα και μερικών χιλιάδων ευρώ
Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών βρίσκονται πάνω από 150 Πατρινοί , οι οποίοι εμφανίζονται να χρωστάνε από μερικές χιλιάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο δημόσιο.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Γνώμη", οι λίστες των Οικονομικών Εισαγγελέων, που περιλαμβάνουν όλα τα ονόματα μεγαλοοφειλετών του δημοσίου βρίσκονται πλέον στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και στη διάρκεια του 2013, υπάρχουν σαφής οδηγίες να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στη σύλληψη όλων εκείνων που φοροδιαφεύγουν και χρωστούν μεγάλα ποσά, αποφεύγοντας να προχωρήσουν σε ρύθμιση.

Σύμφωνα με τις εντολές θα πρέπει να κινηθούν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αχαιών, που βρίσκονται στη λίστα του Οικονομικού Εισαγγελέα, διενεργώντας στοχευμένους ελέγχους.

Ωστόσο προβλέπεται η σύλληψη να γίνεται σε ώρες λειτουργίας των εφοριών, ώστε να υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της οφειλής αλλά και διασταύρωσης των στοιχείων του οφειλέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται οι σχετικοί κατάλογοι να βρίσκονται στα χέρια και αστυνομικών των υπηρεσιών της Τροχαίας, προκειμένου να γίνεται και επιτόπιος έλεγχος σε μπλόκα.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο 2012 οι διωκτικές αρχές της Αχαΐας προχώρησαν στη σύλληψη τουλάχιστον 120 ατόμων, ανάμεσά τους και γνωστοί επιχειρηματίες, για οφειλές προς το δημόσιο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ