2013-01-04 02:22:03
Φωτογραφία για Σύλληψη 35χρονου αλλοδαπού για εισαγωγή χασίς
Με το λεωφορείο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα – Θεσσαλονίκη, ένας 35χρονος αλλοδαπός επιχείρησε την... παραμονή Πρωτοχρονιάς να περάσει ποσότητα ναρκωτικών στη χώρα μας, αλλά εντοπίστηκε από τις αρχές και συνελήφθη.

Το αλβανικό λεωφορείο με τους επιβάτες έφτασε στο μεθοριακό σταθμό το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, προοερχόμενο από Τίρανα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλπηγής, πραγματοποίησαν έρευνα στο λεωφορείο, στο πλαίσιο των στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισόδου ναρκωτικών στη χώρα. Κατά τη σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 35χρονο αλλοδαπό, επιβάτη του λεωφορείου, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη πάνω του και κατασχέθηκε μια συσκευασία, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους 32 γραμμαρίων.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρυσταλλοπηγής, ενώ οι αστυνομικές αρχές προβληματίζονται για την αύξηση των κρουσμάτων διακίνησης ναρκωτικών μέσω του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής, ακόμη και με το ΚΤΕΛ.

e-ptolemeos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ