2013-01-04 00:22:02
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Καλύτερη μπάλα και βελτίωση τη νέα χρονιά ζήτησε από τους παίκτες του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ που αναφέρθηκε και στην ερυθρόλευκη επίσκεψη στο «Αγία Σοφία».

Σε ακόμα μία προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για να τους έχει σε εγρήγορση.

«Είναι αλήθεια ότι μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολοι μήνες. Το ξέρετε καλά αυτό. Πρέπει εμείς να είμαστε όπως πρέπει. Να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα.

Οφείλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε πιο καλή μπάλα. Να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Για τους σκοπούς του Ολυμπιακού τόνισε: «Εμείς θέλουμε το νταμπλ και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Επίσης αναφέρθηκε στην επίσκεψη των ερυθρόλευκων στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» δίνοντας το δικό του γιορτινό και κοινωνικό μήνυμα: «Είδατε και σήμερα πως η ζωή είναι πολύ δύσκολη.

Το ίδιο και η καθημερινότητα. Εμείς λοιπόν θα πρέπει να κοιτάζουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μέσα από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Θα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ