2013-01-03 15:09:16
Φωτογραφία για Όλοι μέσα και ο… Τσουμάγκας
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Έβαλντ Λίνεν στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού για το πρώτο παιχνίδι του 2013 τέθηκαν ξανά ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε τέσσερις μέρες μακριά από τις προπονήσεις, και τον Γιώργο Κουτρουμπή που προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μία εβδομάδα.

Κανονικά συμμετείχε και ο Κώστας Κοτσαρίδης, ο οποίος χθες είχε αισθανθεί ενοχλήσεις. Εκ νέου απουσίασε ο Παναγιώτης Λαγός, ενώ ο Αλέξανδρος Νικολιάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Εν τω μεταξύ, για πρώτη φορά προπονήθηκε στα Σπάτα ο Τάσος Τσουμάγκας. Ο 22χρονος μπακ επρόκειτο να συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο στα γραφεία της ομάδας για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Παρότι δεν ήταν προγραμματισμένο να προπονηθεί, ο νεαρός παίκτης εξασφάλισε άδεια, γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και ακολούθησε τις οδηγίες του Λίνεν.

Η αυριανή (04/01) προπόνηση ορίστηκε στις 14.00 και στη συνέχεια η «κιτρινόμαυρη» αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την Τρίπολη.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ