2013-01-03 14:48:53
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ Ο ΟΜΠΕΡΤΟ!
Ούτε οι 37 χειμώνες που κουβαλά στην πλάτη του, ούτε καν τα σοβαρότατα καρδιακά προβλήματα ήταν ικανά να αφήσουν τον Φαμπρίτσιο Ομπέρτο μακριά από τα παρκέ, καθώς, όπως αναφέρει το "superbasket.gr", ο Αργεντίνος άλλοτε ΝΒΑer επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο 37χρονος πρώην σέντερ-φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν άντεξε μακριά από το μπάσκετ και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα παρκέ για χάρη της πρώτης του ομάδας -από την οποία τον είχαν αποκτήσει και οι ερυθρόλευκοι το 1998- την Ατένας, στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά!

Ο Ομπέρτο υπέγραψε στην αργεντίνικη ομάδα και θα την ενισχύσει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ο πρώην διεθνής άσος, που διέπρεψε στον μαγικό πλανήτη κυρίως με τους Σπερς, αλλά και με τους Ουίζαρντς και Μπλέιζερς, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον Νοέμβριο του 2010, αφού η ζωή του τέθηκε σε κίνδυνο έπειτα από ένα πολύ σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Η πρώτη του απόπειρα να επιστρέψει στα παρκέ ήταν για λογαριασμό της Εθνικής Αργεντινής, το καλοκαίρι του 2011, καθώς δήλωσε ότι θέλει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στους Παναμερικανικούς Αγώνες, ωστόσο δεν έμεινε πολύ, αποχωρώντας για προσωπικούς λόγους, ενώ λίγο έλειψε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ