2013-01-03 14:40:41
Φωτογραφία για ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΡ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ
Στην Ισπανία των τόσων περιφερειών και περιοχών, πάντα υπήρχαν διακρίσεις και αντιπαλότητα μεταξύ των περιοχών αυτών. Με αφορμή τη διαφορετικότητα της χώρας από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές, η ιστοσελίδα "marca.com" έκανε ένα... υποθετικό αφιέρωμα σε περίπτωση που το ισπανικό πρωτάθλημα χωριζόταν σε Καταλονία, Βαλένθια, Βασκονία, Μαδρίτη και άλλες περιφέρειες.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται και ο ερυθρόλευκος Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος από τη μεριά του θα είχε θέση σε μία από αυτές, καθώς θα αγωνιζόταν μαζί με τους Γκαβιλάν, Αλκασέρ, Τόρες, Πάλοπ, Μπαλεστέρος, Ναβάρο, Ιμπόρα, Γκουαΐτα, Ενρίκε, Σολδάδο, Αλμπέλδα και Ερνάντες μεταξύ άλλων, ομάδα, που όπως τη χαρακτηρίζει το δημοσίευμα, θα ήταν καθόλα ανταγωνιστική και ίσως να αντιμετώπιζε στα ίσα την καταλανική.

Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού είναι παίκτης με ποιότητα και επειδή πολλές είναι οι αναφορές στο πρόσωπό του τον τελευταίο καιρό, δείχνει πως πρόκειται για κάποιον πολύ γνωστό στη χώρα του, ο οποίος έχει παράλληλα πετυχημένη καριέρα στην Ελλάδα και το Θρύλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ