2013-01-03 12:02:01
Φωτογραφία για Δείξε έως και 5 κιλά πιο αδύνατη με το σωστό φόρεμα!
Οι cecebrities τα λατρεύουν. Ποιο είναι το σχεδιαστικό μυστικό του περίφημου slimming dress;

Όχι, λοιπόν, δεν είναι τα φαρδιά που σε κάποιες περιπτώσεις έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα (γιατί ένα πολύ φαρδύ φόρεμα, αν δεν έχει σωστό σχεδιασμό μπορεί να σε δείξει πιο ογκώδη από ότι είσαι στην πραγματικότητα).

Ούτε είναι κατάμαυρα στη λογική ό,τι μαύρο αδυνατίζει.

Και φυσικά δεν μιλάμε για κάποιο φόρεμα με ελαστικές ίνες (όπως π.χ. τα ελαστικά τζιν) που είναι μελετημένο για να «μαζεύει» το σώμα. Αυτή τη λογική σε φόρεμα εξυπηρετούν αυτά με καλά μελετημένο κορσέ, που δημιουργούν μέση και τονίζουν το μπούστο, όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αναφερόμαστε σε αυτά.

Η λογική του φορέματος που αδυνατίζει, βασίζεται στο οπτικό εφέ του σωστού σκιασμού. Πρόκειται για φορέματα που το πλαινό τους μέρος έχει πιο σκούρο χρώμα από ότι το μπροστά. Έτσι, δημιουργούν ένα περίγραμμα στο σώμα πιο μέσα από το πραγματικό και καθώς η συνέχειά του είναι μαύρη ή σε κάποιο άλλο σκούρο χρώμα, αυτό που εισπράττει εκείνος που μας κοιτάζει είναι μια φιγούρα πιο μακρόστενη.


Πολύ διαδεδομένα είναι τα λευκά φορέματα με μαύρο «περίγραμμα», ενώ πολλές φορές το ίδιο σχεδιαστικό εφέ σκίασης ακολουθείται και με μια μαύρη λωρίδα στη μέση.

Είναι πολλοί οι οίκοι που κατ’ επανάληψη κυκλοφορούν τέτοιου είδους φορέματα, ενώ το συγκεκριμένο εφέ χρησιμοποιεί και η Βικτόρια Μπέκαμ σε φορέματα από τη σειρά που υπογράφει, ενώ τα προτιμά και η ίδια (παρόλο που πόσο πια πιο αδύνατη να δείξει;).

Κατά τα άλλα, η γραμμή του slimming dress είναι body conscious, δηλαδή ακολουθεί τις γραμμές του σώματος, χωρίς όμως να το σφίγγει, με αποτέλεσμα αυτή η οπτική σκίαση να έχει πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

έξτρα τιπ: Συνδυασμένο με ένα ζευγάρι μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες (που λόγω χρώματος δεν κόβουν το πόδι, αλλά το δείχνουν ενιαίο και άρα μακρύτερο) το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ένα οπτικό φώτοσοπ. Η τέλεια οφθαλμαπάτη!

 

Σόνια Καζόνι

http://www.faysbook.gr/ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ