2013-01-03 08:29:31
Φωτογραφία για «Όχι» για Γκέκα, επαφή με Ανάκογλου
Κανένα ενδιαφέρον για τον Φάνη Γκέκα δεν υπάρχει από τον Παναθηναϊκό, όπως ξεκαθαρίζει στέλεχος της ΠΑΕ. Επαφή ενόψει με Ανάκογλου  

Μπορεί το όνομα του Φάνη Γκέκα να έχει ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα, ιδίως από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Λεβάντε, ωστόσο δύσκολα θα φορέσει ξανά τα πράσινα όπως όλα δείχνουν.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του Τριφυλλιού άλλωστε τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον διεθνή στράικερ, σύμφωνα με την «Sportday».

Ο πρώτος λόγος είναι ότι κάποιοι άνθρωποι στην ΠΑΕ δεν τον θέλουν, δεύτερον εξαιτίας του υψηλού κασέ του και τρίτον επειδή γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό ότι ο Λαρισαίος φορ προτιμάει να περιμένει μία καλή οικονομικά πρόταση από το εξωτερικό ως το τέλος του Γενάρη.

Από εκεί και πέρα πάντως οι «πράσινοι» προχωρούν όπως όλα δείχνουν την περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο άσος του Πανσερραϊκού άλλωστε βρίσκεται από το 2011 στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά το καλοκαίρι το συμβόλαιό του λήγει, κάτι που σημαίνει πως έχει από τώρα το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Είτε σήμερα μάλιστα είτε το Σάββατο θα υπάρξει πιθανότατα και συνάντηση ανάμεσα στο Τριφύλλι και τον νεαρό άσο, ώστε να κλείσει από τώρα και αυτή η υπόθεση.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ