2013-01-03 01:36:02
Φωτογραφία για Αλλαγές στην πολιτική ασφάλειας του Foursquare
Το γνωστό social δίκτυο Foursquare ανακοίνωσε αλλαγές στην πολιτική ασφάλειας που θα τεθούν σε εφαρμογή από... το τέλος του μήνα. 

Ως τώρα, συνήθως η ταυτοποίηση του χρήστη γινόταν μόνο με το μικρό του όνομα και το αρχικό γράμμα του επωνύμου του, με εξαίρεση τα αποτελέσματα στις αναζητήσεις φίλων όπου φαινόταν όλο το ονοματεπώνυμο. 

Όπως αναφέρεται στο The Next Web, αυτή η διάκριση προκαλούσε σύγχυση, γι' αυτό από τις 28 Ιανουαρίου, το full name του κάθε χρήστη θα είναι εμφανές παντού. Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας προτείνουν σε χρήστες που δε θέλουν να εμφανίζεται το πλήρες όνομα τους στα διάφορα check-ins, να αλλάξουν αυτό που έχουν καταχωρήσει ως full name. Παράλληλα, το Foursquare θα αυξήσει τις πληροφορίες που θα παρέχονται στους ιδιοκτήτες των χώρων όπου γίνονται τα check-ins. 

Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα ήταν εμφανή τα ονόματα των χρηστών που έκαναν check-in τις τελευταίες τρεις ώρες σε ένα venue, ενώ στο εξής η χρονική διάρκεια αυτή θα αυξηθεί. Ωστόσο και πάλι θα υπάρχει η δυνατότητα για κάποιο χρήστη να μπλοκάρει τους ιδιοκτήτες από το να βλέπουν λεπτομέρειες για τα check-ins του μέσω της αντίστοιχης ρύθμισης. Η υπηρεσία, για να καθησυχάσει πιθανούς φόβους των χρηστών για τις αλλαγές, αποφάσισε να τους ενημερώσει με mail γι' αυτές καθώς και να τους αποστείλει έναν οδηγό που θα περιγράφει σε απλή γλώσσα όλες τις σχετικές ρυθμίσεις.
lifo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το μακιγιάζ είναι...τέχνη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το μακιγιάζ είναι...τέχνη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ