2013-01-03 01:05:49
Φωτογραφία για Σαν σήμερα υπέγραφε...
 3 Γενάρη του 2012. Ο Βιερίνια βρισκόταν ήδη στην Γερμανία και υπέγραφε το συμβόλαιο του. Την ίδια μέρα ανέβαινε και η σχετική ανακοίνωση στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για να θυμηθούμε μέσα από τις αναρτήσεις του paokrevolution εκείνης της ημέρας πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στο θέμα Βιερίνια αλλά και κάποιες δηλώσεις του τότε προπονητή του Δικεφάλου,  του Μπόλονι που είχε κάνει πάλι εκείνη την μέρα

Υπέγραψε ο Βιερίνια:

 Ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Βιερίνια. Σύμφωνα με πληροφορίες,πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας. Μάλιστα σε λίγη ώρα θα βγει και ανακοίνωση από την Βόλφσμπουργκ ενώ οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν πώς στις 19:00 ώρα Ελλάδος θα κάνει δηλώσεις και ο Μάγκατ για να καλωσορίσει τον Πορτογάλο στην ομάδα.

Τέλος και επίσημα:

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ και επίσημα για τα επόμενα 3,5 χρόνια είναι ο Αντελίνο Βιείρίνια
. H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την πώληση του στη γερμανική ομάδα με την παρακάτω λιτή ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Adelino André Vieirinha στη Γερμανική VfL Wolfsburg"  Στο πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό που αφορά στα χρήματα που θα βάλει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ, μαζί με τα μπόνους συμμετοχής φθάνουν στα 4,5 εκ. ευρώ. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι που αφορά στην Πόρτο, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση των Πορτογάλων με τη γερμανική ομάδα. Ο Βιεϊρίνια θα είναι παρών αύριο στην Τούμπα και την Παρασκευή θα ταξιδέψει και πάλι στη Γερμανία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Βόλφσμπουργκ.

"Άλλα είχα συμφωνήσει και άλλα παρουσιάστηκαν":

Νέες αιχμές από τον Μπόλονι για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Με δηλώσεις του σε ρουμανική ιστοσελίδα στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο. Δηλώσεις που έκανε πριν οριστικοποιηθεί η πώληση Βιερίνια και η αποδέσμευση Κοντρέρας. Δήλωσε χαρακτηριστικά: ««Εχω καλή συνεργασία με τη διοίκηση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι οικονομικό. Γενική η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη. Έτσι έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στις ομάδες που έχω εργαστεί. Αλλά είχα συμφωνήσει με τον ατζέντη μου και άλλα εμφανίστηκαν εδώ. Αλλά η επιθυμία μου να αναλάβω τον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ