2013-01-03 00:09:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Δήμος Θερμαϊκού, ένας απέραντος σκουπιδότοπος για να ζεις!
Ο κατεξοχήν τουριστικός δήμος του νομού Θεσσαλονίκης... στο έλεος των σκουπιδιών και τα Χριστουγεννα.

Ένας απέραντος σκουπιδότοπος και μπαζότοπος κ κανένας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά, αφού κ οι ίδιοι οι κάτοικοι έχουν παρατήσει κάθε προσπάθεια διαμαρτυρίας κ καταγγελίας στο δήμο.

Από την Περαία μέχρι κ την Αγία Τριαδα παντού λόφοι από σκουπίδια κ η παραλία μία τεράστια χωματερή.

Και το πρόβλημα δεν προέκυψε τον τελευταίο καιρό λόγω απεργιών. Ισχύει από το προηγούμενο Πάσχα. Από αδιαφορία για τον καθαρισμό των ακτών που "επάξια" έχουν κερδίσει γαλάζια σημαία, από την έλλειψη κάδων κατά μήκος των ακτών που η εικόνα τους τα απογεύματα Κυριακής του καλοκαιριού ήταν εικόνα τριτοκοσμικής χώρας.

Που φοβόμαστε να αφήσουμε τα παιδιά μας να παίξουν στην άμμο, για να μην μολυνθούν ή τραυματιστούν. Κι η τουριστική καμπάνια του δήμου καλά κρατεί: ένας υπέροχος τόπος για να ζεις. Και φτάνουμε κακήν κακώς στο χειμώνα, όπου τα σκουπίδια κάνουν πάρτι. Αδέσποτα ζώα μαζεύονται αναζητώντας τροφή και η μόλυνση εξαπλώνεται όλο και πιο μακριά. Στην παραλία, στα πάρκα, έξω από σχολεία, έξω από τα σπίτια μας. Τα συνεργεία του δήμου αρκούνται στο να καθαρίζουν επιμελώς τη γειτονιά όπου κατοικεί ο δήμαρχος Αλεξανδρής.


Δήμαρχος και γιατρός στο επάγγελμα, η δημόσια υγεία θα έπρεπε λογικά να τον απασχολεί περισσότερο. Ανταυτού 60 μέρες έχουμε να δούμε απορριμματοφόρο και σε μερικά μέρη ακόμα κ χρόνο! και τα δημοτικά τέλη παίρνουν την ανιούσα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις την εικόνα.. ΝΤΡΟΠΗ Κ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ δήμαρχε.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ - ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!

Αναγνώστης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μην κοιτάς κάτω
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μην κοιτάς κάτω
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ