2013-01-02 20:00:08
Φωτογραφία για «James Bond» για τον Στουρνάρα, «Παπαδόπουλος & Σία» για τον Σαμαρά
Κινηματογραφόφιλος αποδεικνύεται ο Έλληνας πρωθυπουργός αφού επέλεξε να περάσει τις λίγες χαλαρές ώρες που είχε πριν την αλλαγή του χρόνου στο σινεμά μαζί με την οικογένειά του.

Στην Κηφισιά εθεάθη ο Αντώνης Σαμαράς, αυτή τη φορά μαζί με την οικογένειά του, αφού πριν λίγους μήνες, μαζί με καλό του φίλο είχε πάει στον ίδιο κινηματογράφο για να παρακολουθήσει το «Ο θεός αγαπά το χαβιάρι». Και αυτή τη φορά επέλεξε μια ταινία με ελληνικό χρώμα, και συγκεκριμένα το «Παπαδόπουλος & Σία» του Κυπρίου σκηνοθέτη Μ. Μάρκου. Η ταινία αναφέρετε προφανώς στα αδιέξοδα του καπιταλισμού και στις συνέπειες της κρίσης αφού σύμφωνα με το σενάριο, ο ρυ Παπαδόπουλος που ζει στο Λονδίνο(τον ερμήνευσε ο ηθοποιός Στίβεν Ντιλέϊν) χρεοκοπεί και μετατρέπεται από οικονομικά αλαζόνα Ευρωπαίο επιχειρηματία της χρονιάς, σε χρεοκοπημένο πολύτεκνο. Το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που του έμεινε ήταν ένα παροπλισμένο ταχυφαγείο fish' n' chips, από το οποίο και ξαναρχίζει.

Σύμφωνα με παριστάμενους, ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το κοινό του κινηματογράφου, ενώ μία κυρία, σηκώθηκε όρθια και άρχισε να τον χειροκροτεί. Θυμίζουμε πως και ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας επιλέγει να αποφορτίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού λίγο μετά τη σύσκεψη θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη δόση, εθεάθη σε κινηματογράφο να παρακολουθεί την νέα ταινία του James Bond.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ώρα ευθύνης!»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ώρα ευθύνης!»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ