2013-01-02 18:53:53
Φωτογραφία για ΜΠΙΑΝΣΙ, ΣΟΥΤΙΛ ΓΙΑ Force India
Οι Ζουλς Μπιανσί και Άντριαν Σούτιλ είναι τα δυο ονόματα που παίζουν για τη δεύτερη θέση στη Force India, καθώς η πρώτη είναι πιθανότατα... καπαρωμένη από τον Πολ ντι Ρέστα.

Μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμα τους πιλότους της για το 2013, όμως στη Force India όλα δείχνουν, σύμφωνα με το "gazzetta.gr", ότι θα παραμείνει ο Πολ ντι Ρέστα. Έτσι, παίζεται η δεύτερη θέση, με τα ονόματα που παίζουν να είναι δυο.

Αυτά είναι των Ζουλς Μπιανσί και Άντριαν Σούτιλ, με τον πρώτο να έχει περισσότερες παρουσίες στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής και τον δεύτερο να είναι έμπειρος με την ινδική ομάδα, όπου βρισκόταν από το 2006 μέχρι και το 2011.

Βέβαια, έχουν ακουστεί και των πρώην πιλότων της Toro Rosso, Σεμπάστιαν Μπουέμι και Χαϊμέ Αλγκουερσουάρι. Όπως αναφέρει η ελβετική εφημερίδα Blick, στον Μπουέμι δεν υπάρχει σκοπός από τη Force India να του γίνει προσφορά για μια θέση, ενώ για τον Αλγκουερσουάρι λέγεται πως θα αγωνιστεί στο DTM με τη BMW. Πάντως, οι πληροφορίες θέλουν τον Μπιανσί να είναι φαβορί για αντικαταστάτης του Νίκο Χάλκενμπεργκ, ο οποίος... μετακόμισε στη Sauber.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ