2013-01-02 18:09:27
Φωτογραφία για ΤΑ... ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ Young Talents New Year’s Cup!
Από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου, Young Talents New Year’s Cup.

Για 3 ημέρες, πάνω από 66 αγωνιστικά τμήματα από πασίγνωστες ακαδημίες (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Ajax, Liverpool, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Άρης κ.α) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο τουρνουά Young Talents New Year's Cup.

Το τουρνουά πήρε το όνομά του από το πρώτο portal για το νεανικό ποδόσφαιρο, το youngtalents.gr.

Το σάιτ θα μεταδίδει για πρώτη φορά live τους κυριότερους αγώνες του τουρνουά και τις 3 ημέρες, ενώ ταυτόχρονα μέσω διαγωνισμού στο Facebook και στη διεύθυνση facebook.com/youngtalents.gr θα προσφέρει 50 αυθεντικές μπάλες Champions’ League και πολλά άλλα πλούσια δώρα όχι μόνο για τα παιδιά που συμμετέχουν στο τουρνουά, αλλά και για όσα παιδιά επισκεφθούν το portal και το facebook του πόρταλ.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το τουρνουά, στο «Young Talents New Year's Cup 2013» θα λάβουν μέρος δύο ηλικιακές κατηγορίες, των Παίδων, γεννηθέντων τα έτη 1998-1999 και των Παμπαίδων γεννηθέντων τα έτη 2000-2001.

Στην κατηγορία των Παίδων οι 30 ομάδες που συμμετέχουν, έχουν χωριστεί σε 10 ομίλους των τριών ομάδων. Κάθε ομάδα τις δύο πρώτες ημέρες του τουρνουά θα δώσει τα δύο παιχνίδια του ομίλου της και ένα φιλικό αγώνα με ομάδα άλλου ομίλου. Την τελευταία ημέρα αναλόγως της κατάταξης στον όμιλο, θα διεξαχθούν παιχνίδια κατάταξης, με έτερο όμιλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ