2013-01-02 15:45:08
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΓΚΛΟΚ
Τη βεβαιότητά του για τη θετική παρουσία της Marussia τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Τίμο Γκλοκ, βασιζόμενος στην τεχνική συνεργασία της ομάδας του με τη McLaren, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "contra.gr".

"Νομίζω πως η δουλειά που γίνεται στην αεροδυναμική σήραγγα σε συνεργασία με τη McLaren, έχει αποδώσει καρπούς. Αυτό μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Το 2012 ήταν μία δύσκολη χρονιά, με πολύ δύσκολο ξεκίνημα. Πήγαμε στην Αυστραλία χωρίς να έχουμε κάνει καν δοκιμές. Όμως νομίζω πως στη πορεία της σεζόν βελτιωθήκαμε πολύ", είπε αρχικά ο Γερμανός πιλότος.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Δεν περίμενα πως θα μπορούσαμε να καλύψουμε τη διαφορά από τη Caterham, που στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν στο ενάμιση δευτερόλεπτο! Τα καταφέραμε όμως στο δεύτερο μισό της σεζόν, πράγμα σπουδαίο".

Η τελευταία γεύση της Marussia από το περυσινό πρωτάθλημα, πάντως, δεν ήταν γλυκιά, αφού στο grand prix της Βραζιλίας, ο Σαρλ Πικ δεν κατάφερε να κρατηθεί μπροστά από την Caterham του Βιτάλι Πετρόφ, με συνέπεια να χαθεί το χρηματικό έπαθλο της 10ης θέσης στη βαθμολογία των κατασκευαστών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ