2013-01-02 15:22:02
Φωτογραφία για Παναχαϊκή: Υπογράφουν Δημήτρης Κοιλιάρας και Kβάμε Aτζεμαν Παμπόε
Ο Γιάννης Κοιλιάρας (φωτό) και ο Kβάμε Aτζεμαν Παμπόε, με θητεία πριν δυο χρόνια στον Αγροτικό Αστέρα, είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Πάτρα ήδη και θα υπογράψουν το μεσημέρι τα συμβόλαιά τους στην κοκκινομαυρη ομάδα για τη νέα χρονιά.

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Κοιλιάρα, το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Κύπρο χωρίς όμως εκεί να μπορέσει να "πιάσει" και επιστρέφει στην Ελλάδα και το Ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Παναχαϊκής.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1986. Είναι Έλληνας μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Aπό το καλοκαίρι του 2012 ανήκει στην κυπριακή ΑΕΠ Πάφου.

Την επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2002 στον Εργοτέλη, με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική τη σεζόν 2004 - 05. Παίζει με ευχέρεια τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις τις σεζόν 2006 - 07 και 2007 - 08 προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και κυρίως του Παναθηναϊκού αλλά τελικά στις 16 Μαΐου του 2008 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4 ετών με τον Πανιώνιο.


Στους «κυανέρυθρους» δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στη βασική ενδεκάδα,πράγμα το οποίο οφείλεται κυρίως στο ότι η θητεία του στην ομάδα συνέπεσε με την άφιξη των διεθνών Ουρουγουανών Άλβαρο Ρεκόμπα και Φαμπιάν Εστογιάνοφ που αγωνίζονταν στην ίδια περίπου θέση με αυτόν.

Ο Παμπόε είναι ηλικίας 25 ετών και στον Αγροτικό Αστέρα πέρυσι, αν και ήλθε με φιλοδοξίες, εν τέλη λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπόρεσε να μείνει και επέστρεψε στην Αγγλία, ενω θυμίζουμε ότι και το καλοκαίρι είχε απασχολήσει την πατρινή ΠΑΕ, χωρίς τότε να υπάρξει κάτι το ουσιαστικό.

Πηγή: radiogamma
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ