2013-01-02 12:05:53
Φωτογραφία για Ο κ. πρόξενος, μετά από ένα μικρό διάλειμμα, συνεχίζει να συναγελάζεται με τους εγκάθετους παρακρατικούς της Άγκυρας!
    Και ολίγος χαβαλές, ένεκεν των ημερών, με εκπάγλου κάλλους τουρκο-ενδυματικόν styling! Για ό,τι πάντως θα σας συμβεί από εδώ και πέρα, εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι δεν φέρουμε καμμία ευθύνη     Ε, χρονιάρες μέρες που διάγουμε, είπαμε λοιπόν να μην το…φορτώσουμε σήμερα και αύριο το πράμα με τα γνωστά βαριά θέματα! Πάμε λοιπόν για λίγο χαβαλέ με…υψηλή ραπτική, όπως παραητρείτε στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, τραβηγμένη από την προξενική δεξίωση στην Κομοτηνή για την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας στα τέλη του Οκτώβρη (ε, δεν πειράζει που την αργήσαμε, τώρα ήρθε η ώρα της να αποκαλυφθεί)! Ποιους βλέπετε εδώ; Μα φυσικά στα δεξιά τον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ με γραβάτα στο…εθνικό χρώμα του  και αριστερά τον κύριο Αλή Σαλίχ Ογλού, μέλος της νεολαίας του DEB Ξάνθης με καταγωγή από το Σέλερο. Ο αξιότιμος αυτός νέος (και…Έλλην πολίτης υπενθυμίζουμε) πλην της…στυλιστικά εκθαμβωτικής γραβάτας με τη μούρη του Μουσταφά Κεμάλ, φέρει και το (τουρκικό, ε;) εθνόσημο στο πέτο. Τόσο πολύ μάλιστα του άρεσε προφανώς το εν λόγω ενδυματολογικό κατόρθωμα, που το επανέλαβε λίγες μέρες αργότερα, στην προσκυνηματική εκδρομή που διοργάνωσε η λεγόμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» στον τάφο του Κεμάλ στην Άγκυρα (όπως βλέπετε στη 2η φωτογραφία).


Εμείς θα του προτείναμε στην άλλη επέτειο να βάλει και καμιά κονκάρδα του Τοπάλ Οσμάν ή ίσως και καμιά εικόνα με τίποτε κομμένα κεφάλια στον ελληνικό Πόντο από την εποχή της Γενοκτονίας. Από εκεί και μετά δεν ξέρουμε βέβαια τι θα έλεγε (ή πόσα εγκεφαλικά θα πάθαινε) ο Γκοτιέ, αν έβλεπε όλο αυτό το ενδυματολογικό υπερθέαμα. Ξέρουμε μόνο πως τέτοιες φωτογραφίες, σαν κι αυτές, θα μπορούσαν χαλαρά να κοσμούν οποιοδήποτε μπλογκ μόδας και τέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια του λεγόμενου Δωδεκαημέρου, ήτοι μέχρι τα Θεοφάνεια! Ε, μετά εντάξει, μόλις αγιαστούν τα ύδατα, εξαφανίζονται, ως γνωστόν, και οι καλικάντζαροι…
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ