2013-01-02 11:45:09
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ
Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού σχετικά με την ενσωμάτωση του Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Γεωργιανός σέντερ, ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης από το περασμένο Σάββατο (29/12), βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ δεν φαίνεται να υστερεί ούτε στο ελάχιστο στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Εξάλλου, δεν κουβαλάει μόνο την προετοιμασία του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και τη συμμετοχή του στους αγώνες τόσο της Ευρωλίγκας όσο και της Αδριατικής Λίγκας, όπως και για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισραήλ.

Στο Λιμάνι διαπίστωσαν και ιδίοις όμμασι πως πρόκειται για παίκτη που είναι πάρα πολύ γρήγορος για το ύψος του, μπορεί να τελειώσει φάσεις στο πικ εν ρολ και παράλληλα είναι πολύ καλός μπλοκέρ. Ειδικά το τελευταίο είναι στοιχείο που χρειάζονται στον Ολυμπιακό, αφού από τη στιγμή που έφυγε ο Τζόι Ντόρσεϊ με εξαίρεση τον Κάιλ Χάινς δεν υπάρχει άλλος ψηλός που να είναι τόσο καλός αμυντικός στον αέρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θεωρούν πως το αργότερο μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων ο Γεωργιανός σέντερ θα έχει μάθει πλήρως τα συστήματα της ομάδας και θα είναι πανέτοιμος να προσφέρει στο μάξιμουμ τις υπηρεσίες του στους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ