2013-01-02 00:00:09
Φωτογραφία για Όταν ο ΠΑΟΚ αποχωρίζονταν  Βιερίνια και Κοντρέρας
2 Γενάρη του 2012. Πριν από ένα χρόνο ακριβώς τέτοια μέρα γινόταν γνωστό πώς ο Βιερίνια με τον Κοντρέρας θα αποχωρούσαν από την ομάδα. Ο πρώτος με πώληση στην Βόλφσμπουργκ και ο δεύτερος θα έλυνε το συμβόλαιο του αφού η ΠΑΕ έπρεπε να εξοινομήσει χρήματα. Ας θυμηθούμε μέσα από τις αναρτήσεις εκείνης της ημέρας πώς το paokrevolution είχε καταγράψει το ρεπορτάζ.

Τίτλοι τέλους για Κοντρέρας: Πάμπλο Κοντρέρας και ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίζουν οριστικά. Το μόνο που απομένει είναι η  επίσημη ανακοίνωση  για το διαζύγιο.  Ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής συναντήθηκε νωρίς το απόγευμα με τους Βρύζα-Κωνσταντινίδη και συμφωνήθηκε να λύσει το συμβόλαιο του χαρίζοντας ένα ποσό 200.000 ευρώ που αφορά δεδουλευμένα. Ο Κοντρέρας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόλο Κόλο καθώς έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2,5 ετών. Δεν αποκλείεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετίσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ που τόσο πολύ τον αγάπησε.


Τέσσερα εκατομμύρια μόνο για τον ΠΑΟΚ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Ανεπίσημα η ΠΑΕ επιβεβαιώνει πώς έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Βιερίνια που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που αφορούν αποκλειστικά τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δηλαδή τα χρήματα που θα πρέπει να πάρει η Πόρτο για να συναινέσει στην μεταγραφή, είναι άλλο ποσό το οποίο θα καλύψει η ομάδα που ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Βιερίνια. Η πρόταση χαρακτηρίζεται ενδιαφέρουσα ως ικανοποιητική από τους ανθρώπους του Δικεφάλου και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται η μια από τις δυο προτάσεις να προέρχεται από ομάδα της Μπουντεσλίγκα.

Μια ανάσα από την Βόλφσμπουργκ: Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ομάδα της Μπουντεσλίγκα είναι αυτή που έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Βιερίνια και αυτή είναι η Βόλφσμπουργκ του Μάγκατ! Η συγκεκριμένη είδηση δε διαψεύδεται και αναμένεται να διασταυρωθεί τις επόμενες ώρες. Είναι πολύ πιθανόν μάλιστα αυτή την ώρα ο Βιερίνια να ταξιδεύει για την Γερμανία έτσι ώστε να συμφωνήσει και να προχωρήσει η μεταγραφή του.

** Αυτά είχαν συμβεί 2 Γενάρη πριν από ένα χρόνο. Τώρα όλα έχουν αλλάξει και ο ΠΑΟΚ δεν είναι αναγκασμένος να πουλήσει για να επιβιώσει και να αποφύγει το financial fair play. Γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ο Βιερίνια. Το τι θα γίνει θα το μάθουμε σύντομα. Το τι θα γινόταν αν δεν ερχόταν στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, ποτέ δε θα το μάθουμε αλλά το φανταζόμαστε...
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ