2013-01-01 21:00:12
Φωτογραφία για ΒΑΪΤΣΗΣ : ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ
Ο Γιώργος Βαΐτσης μίλησε στον «Γαύρο» για το νέο Ολυμπιακό του 2013 και ανέφερε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

«Τι να ευχηθώ για τη νέα χρονιά; Περισσότερους φυσικά τίτλους και κυρίως του φετινού πρωταθλήματος, που θα είναι το 40ό στην ιστορία του Ολυμπιακού. Για αυτό είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνει, καθώς η ομάδα είναι δυο σκαλοπάτια πιο πάνω από τις υπόλοιπες. Για να χάσει ειδικά το φετινό πρωτάθλημα, πρέπει να «αυτοκτονήσει». Μόνο έτσι. Αλλιώς αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτάει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα τα επόμενα τουλάχιστον πέντε χρόνια. Οι ομάδες που τον κοντράρουν, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, έχουν αποδυναμωθεί αρκετά και δεν μπορούν να αποτελέσουν όπως τα προηγούμενα χρόνια το «αντίπαλο δέος» που λέμε.

Ο ΠΑΟΚ ίσως θα μπορέσει στο μέλλον να είναι ο κύριος αντίπαλος του Ολυμπιακού
. Γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια με τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτό είναι καλό για την ομάδα μας γιατί θα έχει κάποιον σοβαρό αντίπαλο, που θα μπορεί να τον κοντράρει. Ετσι δυναμώνεις ακόμα περισσότερο σαν ομάδα. Τώρα ξέρεις ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο. Οποια πέτρα και να σηκώσεις, αυτό θα σου πει. Δεν υπάρχει αντίπαλος για να μπορέσεις να νιώσεις την… ανάσα του, που λέμε. Από εκεί και έπειτα, να δούμε και τον Πίνο, που θα είναι όπως φαίνεται η νέα μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο.

Ακούγονται καλά λόγια, αλλά αρκεί να τον δούμε μέσα στο γήπεδο για να κρίνουμε. Προέρχεται από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από την Κολομβία, οπότε θέλω να πιστεύω ότι το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους θα το κάνει και θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο. Τα πρώτα μηνύματα όπως είπα και πριν είναι αισιόδοξα, φτάνει να τον δούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο είναι ο «καθρέφτης» για κάθε παίκτη και εκεί αποδεικνύει αν πραγματικά αξίζει.

Τέλος, εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και ό,τι καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για όλους μας και φυσικά για τον Ολυμπιακό»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ