2013-01-01 18:01:24
Φωτογραφία για Πλεονεκτεί για Ντε Βινσέντι ο Ολυμπιακός
Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, δήλωσε πως μόνο ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει στον ίδιο για τον Τόμας Ντε Βισέντι, η υπόθεση του οποίου θα ξεκαθαρίσει στα μέσα Γενάρη.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ακούγεται έντονα πως ο Παναθηναϊκός είναι μία ανάσα από τον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα Τόμας Ντε Βινσέντι, τα πράγματα ωστόσο φαίνεται πως είναι διαφορετικά.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, μίλησε στο "ΦΩΣ" ξεκαθαρίζοντας πως η μόνο ομάδα που τον έχει πλησιάσει για τον Αργεντινό άσο, είναι ο Ολυμπιακός.

Για τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Εμείς ως ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα αυτό, ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ενημέρωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μαζί μας.

Τον έχει ενοχλήσει ο Παναθηναϊκός. Αν ενδιαφερόταν σωστά ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη, έπρεπε να έρθει πρώτα σε επαφή με την ομάδα του όλο αυτόν τον καιρό. Αν όμως θέλει να τον πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι, ως τότε πολλά μπορεί να έχουν γίνει".


Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, είπε: "Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Έχει δείξει ενδιαφέρον μάλιστα πιο μπροστά από τους άλλους, εδώ και ένα μήνα! Απλώς περιμένουν τον μάνατζερ του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα.

Όσα λιγότερα ειπωθούν, τόσο καλύτερα γι' αυτή την υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφέρον, περιμένουν τον μάνατζέρ του να έρθει, θα είναι εδώ ως τις 10 του μηνός. Τώρα ο Παναθηναϊκός γιατί ασχολείται και ως ασχολείται, δεν ξέρω. Πάνε να τον πάρουν ελεύθερο για το καλοκαίρι απ' ό,τι φαίνεται. Θα δούμε".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ