2013-01-01 16:38:03
Φωτογραφία για Το νέο έτος ας χαράξουμε ουσιαστική διαδρομή ...
από την Μαρία Γιαχνάκη

Ας μην φοβηθεί κανείς το νέο έτος. Ας το αγαπήσουμε σαν τα προηγούμενα χρόνια που πέρασαν από τη ζωή μας γεμάτα εμπειρίες στιγμές και δοκιμασίες Ας είναι συμβολική η αλλαγή του χρόνου και ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε όλοι προς το καλύτερο για το καλύτερο της ψυχικής μας διαδρομής.

Ας συγκεντρωθούμε στην οικογένεια στους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας και ας τους κάνουμε ευτυχισμένους για να είμαστε ευτυχισμένοι κι εμείς. Μην φυλακίζουμε τις χαρές μας και τα καλά που μπορεί να μας έστειλε ο Θεός μόνο για την δική μας απόλαυση αλλά ας μοιραστούμε την ευτυχία και με τους γύρω μας γιατί μόνο έτσι θα νιώσουμε ευτυχισμένοι πραγματικά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να δίνεις εσύ χαρά στους υπόλοιπους.

Η ευτυχία , η πραγματική ευτυχία δεν είναι προσωπική υπόθεση. Ας προσευχηθούμε και ας στείλουμε τις θετικές μας σκέψεις στον κόσμο που μας περιβάλλει για να τον κάνουμε πιο όμορφο. Ας μάθουμε να συγχωρούμε και να ανοίγουμε τον δρόμο σε όποιον δεν ξέρει να βρει το φωτεινό μονοπάτι. Ας σηκώσουμε το σταυρό των άλλων εμείς , τότε ο δικός μας δεν θα είναι τόσος βαρύς ούτε τόσο οδυνηρός.


Ας μην περιορίσουμε την ζωή μας στα υλικά αγαθά, το πνεύμα μας και η ψυχή μας έχουν ανάγκη από περισσότερο φως και αυτό πρέπει να αναζητήσουμε μέσα από προσωπικές θυσίες. Ας μην κατακρίνουμε και ας ασκητέψουμε στην καθημερινότητά μας για να βρούμε το πιο λαμπερό φως μέσα από τις στερήσεις και την ταπείνωση. Ας υψώσουμε το ανάστημά μας στους πειρασμούς και να μην τους αφήσουμε να μας εμποδίσουν στην διαδρομή μας προς την μία και μοναδική αλήθεια στην αληθινή αγάπη . Ας γίνουμε μάρτυρες της αληθινής ζωής αυτής που πρέπει να παλέψουμε για να αποκτήσουμε με θυσίες για να είμαστε πάντοτε ευτυχισμένοι.

Ευχές για ειρηνικό και αποδοτικό νέο έτος.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ