2013-01-01 14:30:06
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε το 2013 με ξεκάθαρους στόχους για το πρώτο κομμάτι της νέας χρονιάς. Η κατάκτηση του νταμπλ, η διατήρηση του αήττητου, η βελτίωση της ποιότητας και η διάκριση στην Ευρώπη είναι οι στόχοι διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών. Όλοι τους υπόσχονται πολλή δουλειά για να υλοποιήσουν αυτές τις φιλοδοξίες.

Εντός των προσεχών ημερών, ταυτόχρονα με την προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο ματς την Κυριακή εναντίον της Βέροιας στο "Γ. Καραϊσκάκης", αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποιες υποθέσεις άμεσης προτεραιότητας. Όπως οι συζητήσεις για τα νέα συμβόλαια των Τζιμπούρ, Τοροσίδη. Η διαμόρφωση του ρόστερ, με την προσθήκη του Πίνο και την προσπάθεια απαλλαγής από τον Ντιόγκο. Οι αποφάσεις για τους δανεισμούς παικτών και τα μεταγραφικά ζητήματα ενόψει καλοκαιριού, αφού έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι πέραν του Κολομβιανού δεν θα γίνει άλλη προσθήκη τον Ιανουάριο.

Μέσα στον Γενάρη οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν επίσης τη σταδιακή επανένταξη στην ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου αλλά και την προσαρμογή του Πίνο που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο φιλικό με την Καλλιθέα.


Τις πρώτες ημέρες του νέου έτους αναμένονται αποφάσεις για το μέλλον των "τρομοκράτη και "Τόρο", οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Κάρολ, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί να υπάρξει συμφωνία με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού, για νέο μακράς διάρκειας συμβόλαιο.

Ο Μαρινάκης έχει τονίσει στους συνεργάτες του ότι ο «τρομοκράτης» δεν θα πάει πουθενά, παρότι αρκετοί σύλλογοι του εξωτερικού εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση.

Μάλιστα, υπάρχει η πεποίθηση πως η σχέση που έχουν οι δύο άνδρες είναι ικανή να κρατήσει τον Τζιμπούρ ακόμη και με λιγότερα από όσα χρήματα ζητάει από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.

Η περίπτωση του «Τόρο» είναι ιδιαίτερα και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών.

Πάντως, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου κρίνεται κρίσιμο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ