2013-01-01 00:12:03
Φωτογραφία για Ανοιχτά για την Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με το πτώμα στο χωριό Κορφή
Ανοιχτά παραμένουν για την Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα, σε σχέση με τον εντοπισμό την Κυριακή πτώματος, που βρέθηκε εντός αυτοκινήτου, σε γκρεμό βάθους 700 μέτρων, στο χωριό Κορφή της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, πρόκειται συγκεκριμένα για ανθρώπινα οστά που βρίσκονταν διάσπαρτα σε απόσταση τεσσάρων περίπου μέτρων, γεγονός που οφείλεται προφανώς σε τρωκτικά και πτηνά. Η κ. Αντωνίου σημείωσε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί σε αυτή τη φάση κανένα ενδεχόμενο, ούτε αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδης, ανέφερε ότι στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν κάποια έγγραφα για την ταυτότητα κάποιου προσώπου, ωστόσο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

«Από την πρώτη στιγμή έχει κινητοποιηθεί η Αστυνομία, έχουν γίνει κάποιες προκαταρκτικές εξετάσεις, ωστόσο δεν έχει διαπιστωθεί να καταγγέλθηκε οποιοδήποτε ελλείπων πρόσωπο με αυτά τα στοιχεία», είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι, πέραν των εξετάσεων που θα συνεχιστούν στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Λεμεσού, θα εξεταστεί και το αυτοκίνητο από τεχνικούς του Τμήματος Τροχαίας.

«Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και δεν μπορούμε αυτήν τη στιγμή να πούμε εάν πρόκειται για εγκληματική πράξη ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια», συμπλήρωσε.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ