2012-12-31 21:00:06
Φωτογραφία για Αναζητείται ο Ολαϊτάν
Στην αναζήτηση του Μάικλ Ολαϊτάν βρίσκονται στη Βέροια, καθώς ο παίκτης δεν επέστρεψε ούτε σήμερα, όπως αναμενόταν, έπειτα από το πρόβλημα γραφειοκρατίας που αντιμετώπισε.

Η χθεσινή ενημέρωση από την πλευρά του Μάικλ Ολαϊτάν ήταν ότι έχει «κολλήσει» στη Νιγηρία λόγω προβλήματος γραφειοκρατία το οποίο πάραυτα θα λυνόταν σήμερα το πρωί. Όμως, ο νεαρός στράικερ δεν έδωσε το παρών ούτε στη σημερινή προπόνηση της Βέροιας, με το σύλλογο της Ημαθίας να βρίσκεται στην αναζήτησή του. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της «βασίλισσας του Βορρά» πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση για το 2012.

Αυτή περιελάμβανε εκπαιδευτικό δίτερμα, με τον Τζημογιάννη να συμμετέχει κανονικά. Αντίθετα, εκτός από τον Ολαϊτάν, απών ήταν και ο Καντιμοίρης, ο οποίος εξακολουθεί να είναι κλινήρης. Έτσι, αύριο άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς έχει δοθεί ρεπό από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το απόγευμα (16:00) στο Ταγαροχώρι. 

 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ